Brynäs IF

717227 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1271212

Sv: Brynäs IF - Timrå IK
GävleLasse: På nått sätt hoppas jag du har rätt. För kan vi få nått bra till jul och ändå ha möjligheten på slutspelså vore de ju mumma att få in en slutspelsjoker i målet..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Timrå IK
Gurra88: Jag tror det som krävs för att Sundlöv och company skall köpa in en ny målvakt är att vi ligger typ tvärsist runt Jul...ligger vi ex 9:a med ett par poäng upp till slutspel så tror inte jag att dom kommer köpa någon ny målvakt..
Och skulle vi ligga på slutspelsplats så är någon chansen för en ny målvakt lika stor som att Tommy Melkersson gör comeback, i Leksand..
Kommentera

Sv: Brynäs IF - Timrå IK

Gurra88: Jag tror det blir svårt i alla fall.  Betänk att vi har mer än en hel femma som gott och väl kan bli uttagna till JVM.

Bertilsson | Löf

Silfverberg | Järnkrok | Rödin

Sedan har vi även Wännström och Johan Larsson Vad skulle hända om samtliga blir uttagna? Då gäller det att resten av laget inte har en massa skador. Det kan bli väldigt tufft att spela ett gäng matcher på 3 femmor, eller i värsta fall 2,5 femmor förstärkt med killar från J20.

Detta om nu våra unga killar gör bra ifrån sig. För OM Brynäs skall överraska så måste de unga kliva fram och ta för sig, och gör de det så blir de genast intressanta för spel i JVM.

Hur många vågar Sundlöv släppa iväg? Hur motiverade blir de som i så fall INTE får åka?

Kommentera