Brynäs IF

716182 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1271664

Sv: honken påväg hem
GävleLasse: Han var en ren katastrof första två åren.
Sen efter senaste KS tycker jag att han har faktiskt gjort en godkänd
insats, efter förutsättningarna.Sen har han t.o.m. lärt sig att tänka
innan han pratar med media..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: honken påväg hem

mk: I stort så tycker jag att Sundlöv gör ett bra jobb. Det är väl snarare på en annan nivå som jag vill se fler förändringar. Inom organisationen helt enkelt.

Sundlöv har säkert fått pussla en hel del med tanke på budgetens storlek. Men samtidigt så tycker jag han varit lite väl bekväm många gånger. Ett sånt exempel är HErmansson. Varförför förlängdes hans kontrakt överhuvetaget?

Sedan är det alla chansningar som Skoog, Ström och framför allt Hutten som var grymt dåligt scoutad. Min övertygelse är att om man har väldigt små medel så måste varje krona räknas. JUst där så tycker jag att Sundlöv har misslyckats en smula.

Men sedan har vi säsongen med den breda truppen. Ett kostsamt misstag som borde ha kostat honom jobbet. Som ansvarig så är det han som skall gå när man misslyckas så fatalt med ett experiment. Mycket av misslyckandet ligger just på hans axlar. Han skulle ha dryftat detta med spelarna innan man sjösatte den skutan. Boork i all ära men ibland så hjälper inte ens hot om frysboxar och annat när hela laget unisont står bakom ett beslut man tagit. Jag glömmer aldrig Dackells reaktion på träningen när boork talade om att man skulle vila honom och vad var det 7 andra av de bästa i matchen mot SSK. Då efter att man skåpat ut LHC med 9-1 hemma. Dackel slog av klubban mot sargen och frågade vad det var för jävla lekstuga. Då har man knappast förankrat ett sånt upplägg med spelarna. I alla fall inte berättat HELA upplägget.

Kommentera