Brynäs IF

715106 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1271671

Sv: honken påväg hem
GävleLasse: Jag håller med dig i mycket, framförallt exprimentet med stor trupp och usla målvakter..det var katastrof rent ut sagt..

Seriöst nu Lasse, för jag vet att du inte kommer svara bla bla som visar andra, Vem skulle du vilja se som sportchef..välj fritt..

Det är inte min mening att jävlas eller dylikt...jag frågar för att jag är nyfiken.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: honken påväg hem
retweetade

Bengtzén bekräftar: Brynäs vill ha Honken.

 

Honken vill till Brynäs också, säger Bengtzén. De har pratat.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: honken påväg hem

teddykgb:Svår fråga. På ett sätt skulle jag gärna se tex Inge Hammarström som SC. Han har ett väldigt bra kontaktnät efter alla år som scout. Det som är emot där är väl hans övriga syn på hur Brynäs sköts i stort. Han var enligt vad jag hört vldigt kritisk mot att ha kvinnor i styrelsen. Men det påverkar ju förstås inte jobbet som SC.

En annan jag skulle kunna tänka mig är Thelin. I alla fall om man skall satsa på ett yngre Brynäs matat från de egna leden för att krydda anrättningen med toppspelare som skall stå för produktionen. Man signar alltså inga spelare som Hermansson, Lauritzén, Hansen och liknande utan kör på med fler egna produkter.

Ett tredje alternativ är att värva över någon sportchef från ett annat lag. Vem vet jag inte men rent spontant så tycker jag att SAIKs SC har gjort ett imponerande jobb på så kort tid man varit i ES

Kommentera