Brynäs IF

715126 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1271691

Sv: honken påväg hem
GävleLasse: Som det är nu så har vi ju ingen spetskompetens alls, förutom en sån som Calle t.e.x, men jag antar att det inte var fjunisar du syftade på.. Spetskompetens har vi haft men är av olika anledningar borta, typ Brendl, Widing etc. Sundlöv har i sann socialdemokratisk anda värvat ihop en grå massa som ska funka som ett LAG. Men en kedja är inte starkare än sin svagaste länk, i det här fallet är jag rätt övertygad om att de 2 länkarna står i mål. Lägg därtill att Cz kör sitt vanliga race i matcherna, defhockey där man gör 1-2 mål och sen backar hem och vi är rökta. Vill Sundlöv ha mer stålar att shoppa för så borde han ha tittat på OS, semi och finaler i ES etc, där spelades en hockey folk vill komma och titta på...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: honken påväg hem
sylf: Lite spetskompetens har vi väl ändå..?

Lasse,Eero,Kahnberg,Sundkvist,Nordan och Clark (i alla fall det han har visat hittils) skulle väl platsa i dom flesta ES-klubbar..
Övertygade om att en kille som Sunkan skulle vara grymt eftertracktad om han skulle byta klubb i Sverige..han kanske inte är spets framåt..men enligt mig förbaskat viktig..

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: honken påväg hem
sylf: "Som det är nu så har vi ju ingen spetskompetens alls..."

- Somervuori, Kahnberg, Jonsson, Nordquist... Å nån till... Tycker du yrar lite...
Kommentera