Brynäs IF

715114 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1271728

Sv: honken påväg hem
teddykgb: Med spets menar jag spets, d.v.s en spelare som har egenskaper utöver det vanliga. Clarke har jag aldrig sett så jag avböjer att hylla eller döma. De andra du räknar upp är som nån tidigare sa lite av leftovers. Absolut inga dåliga spelare men heller inga med vad jag menar spetskompetens a´la Brendl, Widing, Markan eller liknande. En samling hyggliga ES arbetare är vad vi har just nu, den enda jag kan se som sticker ut lite i mängden är Calle, som har det lilla extra i passningsspelet, möjligen också Rödin som är en irrationell spelare och KAN KANSKE visa prov på lite spetskompetens. Den som lever får se!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: honken påväg hem
sylf: "spetskompetens a´la Brendl, Widing, Markan eller liknande"

- Humor att även du gått på "Widinghypen". Bara för att det var mkt pengar inblandat och att vi gick miste om honom så blir han helt plötsligt "toppskikt" i ES. Hade BIF nypit honom hade samma folk bedömt honom som typ "habil forward men absolut ingen stjärna". Lustigt att se så många påverkas av mediavindarna. Som exempel tror jag alla med ett uns av hockeykunnande ser att Somervuori är en bättre hockeyspelare totalt sett än Widing. (om än med helt andra egenskaper)
Kommentera

Sv: honken påväg hem
sylf: Ja, vi tycker olika...dock så tycker jag ändå att Eero och Kahnberg är spetsspelare..
Eero gjorde ju ändå 44 poäng förra året, Widing har som bäst gjort 37..

Clark är ett oskrivet kort, och han är förmodligen inte den spets som du eller jag tror, men han verkar dock lovande av det jag hittils läst..
Kommentera

Sv: honken påväg hem
man får inte glömma rödin och Järnkrok !
Kommentera