Brynäs IF

715289 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1273332

Sv: Brynäs.Aik i läkerolen
Lindström: "Var mkt bök vid sargen med 4 spelare med röven ut mot banan, såg ut som vi hade halva släkten Sedin på besök..
Var mest Silver å co som inte kom till skott alls idag."

Ha ha hur ska man tolka detta? Böghumor? :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs.Aik i läkerolen

Första perioden var inget vidare, slarvigt spel från båda lagen och mycket fram och tillbaka. Kan inte säga att det ena laget var bättre än det andra.

I början på andra perioden höjdes tempot och det var Brynäs som stod för den tempohöjningen, AIK fick svårt att hänga med i egen zon och började slå ifrån sig mer och mer. Brynäs var klart bättre den här perioden. Brynäs började spela riktigt fysiskt och det såg stundtals ut som slutspelshockey faktiskt. Vill minnas att Granis och Bertilsson hade en varsin rejäl propp. Brynäs förde spelet hela perioden även om AIK hade något tungt anfall också.

I den tredje perioden var det helt och hållet Brynäs. Brynäs dominerade totalt i sista perioden utan att själva spela jättebra. Det saknades lite timing i passningar osv men Brynäs gasade på och AIK kom bara på kontringar och tillfälliga korta anfall. Rättvis Brynäsvinst!

Bjurling då, han såg riktigt osäker ut i första perioden och släppte mycket farliga returer. Såg nervös ut. Dock spelade han upp sig och hade ett par riktigt fina räddningar. Han gjorde en klart godkänd match.

Dale Clarke har jag redan kommenterat, bidrog med ett mål och ett målpass. Utöver det, fullständigt underkänd.

Ekholm, det förvånar mig att han väger 91 kilo. Han ser ut som ett HUS på isen. Om jag inte visste vikten på honom skulle jag gissa på 100-105 kg, seriöst. Vilken bjässe! Spelade stabilt, enkelt och rejält. Gillade det jag såg. Han stack fram i offensiven någon gång också.

Utöver nyförvärven..

+ Emil, Lasse, Granis, Järnkrok, Rödin, Eero & Hansen.

Resten tycker jag var mer eller mindre godkända, ingen som var direkt dålig i alla fall. Men många kan mycket mer..

AIK-fansen skrämde livet ur mig och många andra genom att smälla av någon form av smällare eller bomb. Jävlar i min låda var det small till.. Utöver det och lite gap och skrik så ställde de inte till med något. De var inte så många heller.

Kommentera