Brynäs IF

713415 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1274129

Sv: Femmor
GävleLasse: "Precis som Gurra var inne på.

Man kan inte bara använda sig av statsen när det pasar ens argument. Det lät ju lite annorlunda när du förkastade statsen för Bjurra"

Varför skulle man inte kunna använda statsen när det passar ens argument?
I Bjurlings fall handlade det ju om huruvida hans stats i SSK egentligen säger så mkt om hur han kommer att lyckas i sitt nya lag Brynäs?
Och i det fallet anser jag att du inte kan bevisa nåt med gamla stats i ett gammalt lag om du vill försöka bevisa hur spelaren ifråga kommer att uppträda i sitt nya lag, med nya förutsättningar.
Det var DET som saken gällde, inget annat.

Att jag nu pekar på Gretzkys fina stats i Brynäs har mao inte nåt med Bjurlings stats i SSK att göra, eftersom siffrorna använts i två helt skilda sakfrågor.
Mao: båda spelarnas resp stats (Bjurlings i SSK och Gretzkys i Brynäs) kan mkt väl användas om man vill se hur resp spelare har uppträtt i resp lag.
Bara man inte glömmer att ta statsen med en nypa salt, som sagt.

Men om man nu ska försöka att dra några slutsatser av statsen rent generellt så ser man att Bjurlings stats från premiärsäsongen i SSK var hans bästa.
Kanske en liten fingervisning om hur hans stats kommer att se ut efter premiärsäsongen i Brynäs.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Femmor

Huge:"Kanske en liten fingervisning om hur hans stats kommer att se ut efter premiärsäsongen i Brynäs."

Det är min förhoppning.. Men jag är dessvärre mer övertygad om att det kommer att bli tvärt om.

Du kan inte ens jämföra med föregående säsongers stats när det gäller Brynäs. I år skall man ju spela mer offensivt, har ett mycket yngre och mer orutinerat lag så vad är egentligen skillnaden mellan SSK och Brynäs?

Tvärt om så har ju alla baklängesmål under försäsongen gjort att Cz valt att trappa ner på offensiven (nu senast mot AIK) Så har han redan fått frångå från den tänkta offensiven för att målvakterna är darriga/backspelet inte funkat när man inte haft hjälp av te forwards i defensiven?

Kommentera