Brynäs IF

713374 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1274941

Sv: Sundsvall Hockey-Brynäs IF i SCA Cupen 2010
Huss: Konstigt att du inte gnällde över det "meninsgslösa motståndet" när vi slog Mora....?
Brynäs kan ju inte gärna rå för att Sundsvall inte ville spela hockey i årets upplaga av SCA-cupen, trots att vi ger dom ett handicap genom att lämna halva laget hemma, dom bästa spelarna dessutom.
Tidigare har dom såvitt jag vet uppträtt bra och bjudit fint motstånd, så att i efterhand sitta och gnälla över det meningslösa motståndet känns lite väl efterhandskonstruerat.
Alternativet hade väl isf varit att bryta avtalet man förmodligen har med SCA, Timrå och Sundsvall och tackat nej till cupspelet.
Vilket knappast varit aktuellt, både ur ekonomisk men även ur PR-mässig synvinkel.
Det blev ju trots allt lite hockey av det hela, även om CZ som sagt kanske inte fick så många svar.
Möjligtvis att juniorerna håller stilen och att Gretzky ser ut att få Gurra på ännu uslare humör.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Sundsvall Hockey-Brynäs IF i SCA Cupen 2010
Huge: RIktigt bra att göra tre mål! Men som sagt synd att vi inte kan dra några växlar av det i början av september mot ett så uselt motstånd. Det säger egentligen ingenting om hur han kommer uppträda när säsongen börjar. Trist
Kommentera

Sv: Sundsvall Hockey-Brynäs IF i SCA Cupen 2010
Huge: Om du hade varit läskunnig så hade du nog uppfattat min allmänna kritik mot upplägget på försäsongen där hälften av motståndarlagen är från allsvenskan eller div 1.
Min kommentar gällande det meningslösa motståndet byggde mer på NCs uttalande gällande gårdagens match, för han har väl inte fel i sin bedömning?

Det sagt, givetvis skall man inte utesluta matcher mot allsvenska lag i en försäsong, framförallt blir det oundvikligt i turneringar av denna karaktär.
Kommentera