Brynäs IF

713381 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1275615

Sv: MoDo Hockey-Brynäs IF i SCA Cupen 2010
Gurra88: Ja, isf är det väl ditt eget närminne som tryter och inte mitt.
Jag skrev ju i mitt första svar att jag missförstod dig en aning, men att det inte spelar nån större roll, eftersom jag tycker att du har lika mkt fel i båda fallen: både när det gäller ditt påstående att det skulle vara ett misslyckande att inte ha hittat en huvudsponsor men även om du hade avsett sponsorarbetet i största allmänhet och att det också skulle har varit dåligt skött.
Jag har dessutom argumenterat för varför jag tycker att en huvudsponsor nödvändigtvis inte är den enda och korrekta lösningen.
Du har däremot inte ge nåt sakargument öht för din åsikt, mer än att du bara tycker att det "verkar vara oseriöst" att inte han en uttald stor huvudsponsor.
Ungefär som när du bara tycker att Gretzky är "lat och inte kan åka skridskor" utan att han nåt som helst belägg för detta mer än att du tycker det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey-Brynäs IF i SCA Cupen 2010
Huge: Vad mer belägg än att jag tycker att han är lat och inte åker skridskor behöver jag för att tycka att han är lat och inte åker skridskor?:)

Jag tycker ett lag som Brynäs bör ha en huvudsponsor. Även att Gevalia som jag nämnde verkar tröttnat. En ny hungrig huvudsponsor som är beredd att lyfta brynäs igen ekonomiskt. Tror för övrigt att det vore en väldigt bra affärsidé att lyfta upp brynäs från träsket och göra det till ett av de stora. Bra PR;)
Kommentera