Brynäs IF

713373 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1275709

Sv: MoDo Hockey-Brynäs IF i SCA Cupen 2010

Huge:Jag tror att man kanske skulle försöka byta approach en smula. Om det nu är svårt att få in sponsorer till A-laget så kanske man skulle kunna försöka få in fler sponsorer till juniorsatsningen. Typ, "vi är med och säkrar ishockeyns framtid" eller nåt i den stilen. Detta skulle ju i längden göra att man slipper en ganska tung post för föreningen och samtidigt kan skörda frukterna av denna stora satsning vilket i sin tur kanske kan leda till att man kan fylla ut laget från de egna leden.

Man kanske till och med skulle kunna locka Bäckis att slänga in en del pengar i denna satsning.

Idén kanske är testad redan, vad vet jag. Men det var en tanke...

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey-Brynäs IF i SCA Cupen 2010
GävleLasse: Instämmer, tycker det verkar vara en mycket god ide, och jag tycker absolut att du skall framföra förslaget till ledningen..

Och om nu Bäckis har en 500 miljoner eller vad han nu får efter sina år i DC så kanske han kan slänga in ett par millar också..eller så kan ju Bäckis sparka in Sundlövs dörr och kasta några millar och säga "köp vem du vill"...;-)
Kommentera

Sv: MoDo Hockey-Brynäs IF i SCA Cupen 2010
GävleLasse: Låter inte som nån dum idé, men jag undrar om inte sponsorerna ändå vill förknippas med A-laget när det kommer till kritan?
Det är ju trots allt ändå vid A-lagets framträdanden som sponsornerna blir mest exponerade i media , men som sagt: tanken låter faktiskt djävligt bra.
Maila ledningen vetja, om dom nu inte som du säger, redan har testat.

Tänk dig hur det skulle kunna se ut i reklamen:

"Gevalia - när du får juniorbesök"

Fältet är fritt för nya förslag...   ;-)
Kommentera