Brynäs IF

715557 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1276065

Sv: Kedjona klara?
Huge: "Så istf för att dissa vårt eget PP så kanske du borde tänka på att motståndaren kanske gjort vårt PP dåligt?"

När har jag sagt de? Djurgården gjorde oss definitivt dåliga. Frågan var hur svårt för dom de egentligen va? Såg riktigt uddlöst ut och tamt på idéer. Men det är inte det jag i första hand tänker på. Utan att när det såg ut som det gjorde borde han istället låtit för stunden heta spelare få tid även i Powerplay, svårare än så är de inte. Och nej jag har inte samma kunskap, och jag är läktarcoach och allt det där så slipper du nämna det som försvar i nästa inlägg. Och det är väl lite det som är signifikativt för CZ att han tar hellre det säkra före det osäkra. Bra många gånger. Vi kom trots allt till kvarten. MEn väl där en mindre bra egenskap tyvärr.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kedjona klara?

Gurra88: "Utan att när det såg ut som det gjorde borde han istället låtit för stunden heta spelare få tid även i Powerplay, svårare än så är de inte."

Men om du nu själv säger att du inte har kunskapen, insikten eller informationen nerifrån båset när det gäller ex de olika spelarnas status för tillfället, hur dom passar ihop i olika matchsituationer osv osv:
hur kan du då veta vilka spelare som är "hetast" och som borde fått spela istället?
Tittar du på vem som åker fortast och flänger omkring mest på isen eller vad går du på?
En spelare som för oss lekmän kan se het ut behöver ju nödvändigtvis inte vara det bästa alternativet för en erfaren och kunnig coach nere i båset, som sitter på all samlad information, kunskap och erfarenhet.
Och om tränaren ifråga väljer att matcha en spelare som du och jag tycker ser kall ut, så har han förmodligen en fullt naturlig och logisk anledning att matcha denne spelare.
Eller tror du på fullt allvar att han inte har en aning om vad han gör och bara chansar?

Kommentera