Brynäs IF

715399 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1276070

Sv: Kedjona klara?

Gurra88: "Utan att när det såg ut som det gjorde borde han istället låtit för stunden heta spelare få tid även i Powerplay, svårare än så är de inte."

Men om du nu själv säger att du inte har kunskapen, insikten eller informationen nerifrån båset när det gäller ex de olika spelarnas status för tillfället, hur dom passar ihop i olika matchsituationer osv osv:
hur kan du då veta vilka spelare som är "hetast" och som borde fått spela istället?
Tittar du på vem som åker fortast och flänger omkring mest på isen eller vad går du på?
En spelare som för oss lekmän kan se het ut behöver ju nödvändigtvis inte vara det bästa alternativet för en erfaren och kunnig coach nere i båset, som sitter på all samlad information, kunskap och erfarenhet.
Och om tränaren ifråga väljer att matcha en spelare som du och jag tycker ser kall ut, så har han förmodligen en fullt naturlig och logisk anledning att matcha denne spelare.
Eller tror du på fullt allvar att han inte har en aning om vad han gör och bara chansar?

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kedjona klara?
Huge: Jag har inte kunskapen att vara elitserietränare. Men prata för dig själv om du inte ser om en spelare är het eller inte. Då kanske du borde ägna dig endast åt golf

"Eller tror du på fullt allvar att han inte har en aning om vad han gör och bara chansar?"

Han är feg. Rädd för att misslyckas. Tar det han tror "säkra" (Dackell, Hansen m.m) före det osäkra (Rödin, Järnkrok m.m).. Men det är när man inte vågar som man verkligen misslyckas. Slutspel handlar om aktiv coachning, där ligger han i absoluta botten av ES-tränarna.
Kommentera