Brynäs IF

713692 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1276986

Sv: Brynäs-Leksand 09/10
Lindström:
Kanske för att geniet i båset inte skulle haft särskilt många kvar att spela med om han hade bänkat de som såg ut som pösmunkar.

Vad man bör fråga sig är varför man överhuvudtaget ska åka till Långshyttan och spela ett genrep mot allsvenskt motstånd när i stort sett hela truppen, med enstaka undantag, inte verkar särskilt intresserad av att deltaga.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs-Leksand 09/10

tompap71: "Vad man bör fråga sig är varför man överhuvudtaget ska åka till Långshyttan och spela ett genrep mot allsvenskt motstånd när i stort sett hela truppen, med enstaka undantag, inte verkar särskilt intresserad av att deltaga."

Matchen i Långshyttan var förmodligen spikad sen länge och att dra sig ur den matchen hade nog inte setts med blida ögon hos Leksand.
Därför hade man nog inte ngt val, även om spelare och ledare hade velat dra sig ur.
Nu tror jag iofs att man verkligen ville spela matchen igår, men insatsen påverkades självfallet av att man mentalt sett verkade vara vara nån annanstans igår: i LA mot Modo nästa vecka.

Inte så mkt att hänga upp sig på rent spelmässigt.
Som nån påpekat: är inte skallen med så funkar det inte.

Det jag personligen är mest upprörd över är isf att Svedberg verkar ha blivit lämnad ensam och inte fått så mkt hjälp, när han förmodligen laddat för just den här matchen. Bjurling gjorde ju en bra match senast och Svedberg var säkert taggad för att visa vad han kan.
Nu vet jag inte hur pass stark Svedberg är rent mentalt, men det ser iaf inte bra ut när övriga spelare agerar på detta sätt, även om det självfallet inte varit medvetet.

Så med facit i hand så hade det kanske varit bättre att avstå matchen mot Djurgården. Då hade vi nog fått se ett helt annat Brynäs igår.
Men som sagt: inte lätt att tacka nej när Djurgården lockar med en rejäl genomkörare och man dessutom vet att det kommer betydligt mer folk till Hovet än till Långshyttans ishall.

Kommentera

Sv: Brynäs-Leksand 09/10

tompap71:Precis, Speciellt när det har hänt flera år på raken nu.

Men grejen är att Brynäs vill visa upp sig runt om Gävle för att skapa ett intresse. Dessvärre så verkar det inte vara förankrat hos spelarna. För finns det något sämre sätt att skapa intresse för ett lag än att åka dit och få dyngstryk på grund av att ingen spelare ger mer än 50%?

Det är en direkt motverkande effekt...

Kommentera

Sv: Brynäs-Leksand 09/10

Jag känner mig ganska säker på att Bjurling vaktar kassen i premiären. Hans två senaste matcher har ju varit kanonbra!

Jag tror på Bjurling i år =)

Redigerad kommentar

Kommentera