Brynäs IF

714342 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1278314

Sv: Brynäs IF-Modo Läkerol Arena, 2010-09-16.
Huge: Jag förväntade mig inget klapp klapp men väl en strukturerad defensiv tillsammans med en fantasifull offensiv. Nu blev det varken eller.
Resten håller jag med om vad du skriver och jag drar inte så stora växlar inför framtiden.

Jag tror inte heller det är någon långvarig fara med Jonsson, men det kommer att ta ett tag innan han får tillbaka bettet i åkningen. Det syns att han vill men att han inte riktigt är på den nivån han var innan skadan och konstigt vore väll annars?

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Modo Läkerol Arena, 2010-09-16.

Zzz: "Jag förväntade mig inget klapp klapp men väl en strukturerad defensiv tillsammans med en fantasifull offensiv. Nu blev det varken eller.
Resten håller jag med om vad du skriver och jag drar inte så stora växlar inför framtiden."

I en premiär med allt vad det innbär av spänningar, förväntningar på spelarna från fansens sida och kanske lite för hög anspänning i egenskap av att vara ett hemmalag som förväntas föra spelet och vara konstrutiva, så är jag inte speciellt förvånad att det nu blev som det blev.
Speciellt med tanke på att vi inte får det första målet som jag anser vara lite extra viktigt i just en sån här match.
Hade vi fått utdelning på våra fina första 10 minuter så hade nog den värsta anspänning släppt en aning och matchen hade säkerlig fått ett helt annat förlopp.
Vi är som jag tidigare påpekat ännu inte riktig synkade för att kunna vända ett sånt här läge via tålamod och bra defensiv.
Håller med om Jonsson. Det är en sak att spela träningsmatcher, då kan man kanske småfuska lite och inte behöva ge dom där sista procenten som är skillnaden mellan ett mediokert uppträdande och ett bra dito när det är skarpt läge och gäller poäng.
Tycker även att Ekholm såg lite slarvig och valpig ut emellanåt, och där tar det säkert lite tid att växa in i ES-kostymen.

Skulle inte förvåna mig om vi tar 3 pinnar i Jönköping.
Det är iaf ett perfekt läge att skrälla, ingen tror på oss efter gårdagens insats.
Vi kommer iaf säkerligen att få se lite blandade insatser så här i inledningen och det gäller att försöka hänga på direkt så att vi inte halkar efter från start.

Kommentera

Sv: Brynäs IF-Modo Läkerol Arena, 2010-09-16.

Nej, fy fan vilken kass match igår. De första 10 minuterna var bra sen rasade allt, Ingenting fungerade! Passningarna var dåliga, farten var dålig, inställningen var dålig= ALLT var dåligt. Inte ens ungdomarna körde. Jag fattar inte hur det kan vara så lojt i en premiär.

Drygt 6200 på plats var också dåligt. Dock var klacken knökfull och skötte sig bra. Det tystnade några gånger men det är inte så konstigt när det såg ut som det gjorde på isen.

Kommentera