Brynäs IF

714194 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1278403

Sv: Brynäs IF-Modo Läkerol Arena, 2010-09-16.
Huge: Det var mycket sämre än vad man kan kräva av ett lag tycker jag. Har man tre man hem, äger puck och blir forcheckad av EN spelare så SKA man inte bli fastcheckad. Det är fundamentalt i ishockey, något man lär sig som junior.

Jag blev nöjd över att Clarke inte tog burskydd utan helt sonika transporterade upp pucken ur egen zon, över röd och gjorde sedan en bedömning om vad han skulle göra. Ett skolexempel på hur en back skall spela. Jag gillar inte att man ställer sig och tar buskydd, inte ens när man byter och speciellt inte i PP.

Att Modo ställde upp och spelade som vi själva gör på bortais är ingen ursäkt. Förstafemman synkade inte alls tycker jag. Man tappade markeringar i egen zon och kom väldigt sällan till avslut offensivt. Jag hoppas att det var premiärnerver och inte den nivå vi skall se den här säsongen. Då kommer det inte att sluta bra alls.

Bjurling då? Han kan inte få godkänt av mig. Jag tycker att en målvakt skall ligga på minst 90% för att få godkänt. Han såg ganska kantig ut många gånger och han släppte flera returer rakt ut. Där för får han inte godkänt av mig den här matchen. För övrigt så hände precis det jag varnade för med tappade gubbar mitt i slotet.

Nåja, det är bara att ladda om och försöka få med sig en pinne från Jönköping, fast det kommer att bli väldigt svårt. Jag köper inte något prat om revanchlust eller liknande. För vad vi såg igår skulle ha varit "upprättelsen från bottennappet i Långshyttan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Modo Läkerol Arena, 2010-09-16.
Svartgulröd: Jag tycker att Bjurling var godkänd. Han gjorde vad man kan förvänta sig. En helt okej insats, men står inte på huvudet som Markan gjorde. Brynäs kan inte räkna med att vinna "målvaktsmatchen" i varje match den här säsongen. Ingen av lagets målvakter är bland de bättre i serien och nu måste utespelarna spela ännu bättre och göra ännu fler mål för att laget ska vinna - frågan är om de klarar det...?
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Modo Läkerol Arena, 2010-09-16.
Svartgulröd: Finns inte en chans att det kommer nåra poäng i Brynäspåsen i morgon. Brynäs KAN inte revanschera sig, oavsett vad det gäller. Dessutom vill säkert motståndarna ha revansch för förlusten igår, vi får sota för det!

Hörde förresten att HV lägger 80 miljoner på sin trupp inkl tränarstab.......Vad lägger vi? 35?
Kommentera