Brynäs IF

714194 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1278928

Sv: Brynäs IF-Modo Läkerol Arena, 2010-09-16.

Svartgulröd: "Men hela ditt inlägg är ju ett försvarstal där du radar upp förmildrande omständigheter som på något sätt skulle fungera som ett slags plåster mot alla besvikna fans."

Varifrån har du fått det där dösnacket om att mitt "försvarstal" skulle vara nån sorts förmildrande omständighet ämnat att släta över insatsen?
Både spelare och vi härinne är nog fullt medvetna om att man gjorde en blek insats mot Modo.
Och det har dom dessutom fått höra så det räcker så jag tyckte inte det var nån större idé att hänga på kritikerkören härinne.

"Sedan pratar man om att man är revanchsugna igen efter att ha blåst Gävlepubliken på en hockeyfest, dagen som så många gått och sett fram emot. Hur många kommer tillbaka till nästa hemmamatch, glöm inte att det är Gävle vi pratar om"

Ja, eftersom man gjorde en slät figur mot Modo så är det väl rätt så logiskt att man nu visar revanschlusta inför dagens match, eller...?

"Det har ingenting med att racka ner eller vara illvillig att göra utan det har helt enkelt med effekten av en sån här dålig insats att göra. Den går inte att förklara bort."

Ingen har heller som sagt försökt förklara bort den dåliga insatsen.
Många har däremot försökt förklara vad den berodde på.
Ser du inte skillnaden så är det ditt eget problem, inte mitt.

Om Gävlepubliken sen inte har tålamod nog att avvakta med att stanna hemma tills vi ser vartåt det ev lutar så måste jag säga att det är beklämmande.
Jag tror faktiskt att du drar lite väl stora växlar på premiärmatchen.

Kommentera