Brynäs IF

713373 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1279274

Sv: Hv71 - Brynäs
Och fattar inte att någon överhuvudtaget kan säga att Bjurling var riktigt bra..eller ens okej.

På tredje är han så bortlurad så jag aldrig sett nått liknande... Davidsson hinner ta emot pucken med skridskon, rätta till den, sikta, och skjuta, innan Bjurling fattat att det är han som är målvakt.. Eller iallafall komma på tanken att han är på fel sida..

Fjärde så lämnar han hela målet öppet eftersom han redan sitter ner när lindström eller vem fan de va rundar honom..

femte så är han säkert två meter ut och simmar.. Det funkar inte så. Det måste in en riktig målvakt.. Det här håller fan inte..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Hv71 - Brynäs
Tack Lindström!

Här kommer lite mer, eftersom jag hunnit kika på hela matchen igen(spelade in den)...

*För det första tror jag att matchen hade kunnat stängas totalt och HV spelarna tröttnat och det hade blivit 2-5(sista öppen bur) ist för 5-4sd. Det var ca.7-8 min in i den tredje perren. det stod 3-2 till BIF och Eero snappar upp pucken utav en HV back kommer fri och är så när på att dra e backhand in till 4-2 retur mitt i slottet oc Nordan skjuter strax utanför,, två jätte lägen till 4-2 och matchen hade varit stängd.. t-r-o mig!

*Även chans till 4-2 till Brynäs när Eero hittar Nordan igen(dom tycker jag ivf hittar varann bra! men dacke, jaa nåt e fel, han e för fan captian.. som wikegård sa i sin blogg för ett tag sen; finns för lite jävlar annama hos svenska kaptener.. sant men jävligt tråkigt.) ja för att komma till ämnet igen.
eero hittar #39 som skjuter direkt men tätt utanför, ca.13 min in i tredje..

*För att komma till vems "fel" det var på baklänges målen har ivf jag kommit fram till följande:
1-0 Löf vill hitta Iron men kladdar och Bjuding tar första. Han ser vart returen hamnar och vart ifrån nästa skott skall komma till men är villsen och seg i förflytting, även taskigt spelsinne... Tycker även Petter.R expert hos canal +

2-3 Dacke lägger ett lite notchalant pass kan tyckas (lite fladdrigt och hårt) till clarke som (givitvis) ska behandla pucken med säkerhet men som någon sa "tack vare" dackes pass studsar den till liiite olyckligt och går UNDER?! clarkes klubb-blad, som jag ser i slow motion har slippat/fillat otroligt myckt i hälen på sitt blad(normalt sett skjuter man högre då. Då man "spetsar" skotten, framför allt slagskotten som då går högre) och går under bladet.. tråkigt givetvis men några handleder som jusso tror jag aldrig att dale kommer att ha, det har märkts tydligt i bägge första matcherna.Tror dock att han kommer bli bättre, den saken är klar, får han dessutom sätta dit nån snart blir det lite lättare. 2-3 reduceringen inget för Bjudning att göra.. inte många som tar ett skott mitt i slottet av Jukka.V.

3-3 kvitteringen är hela femmans "fel" m-e-n "mest" tycker jg att det återigen är #76 och #30 som bjuder till för mycket. Man följer inte med den vägen som Dale gör spec. inte så nonchalant som han gör,, antingen stannar man vid stolpen eller följer med r-u-n-t mål! Och Bjudning.. jag kommer till honom.

4-4 Börjar med att Lasse får ett tycker jag inte allt för hårt skott på foten som tydligen gör otroligt ont..? sen har NR18; HÖR HÄR GURRA! pucken i mittzon, och är det 4-5 min kvar i tredje man leder med 3-4 han får chansen när NC toppar,, så får du bara inte slarva med nedläggen som han klart och tydligt gör han lägger en halv lobb mitt på HV spelarn som spelar pucken framåt mot brynäs defensiva zon. Där har Lasse + dale krånglat med bytet. Pucken går mot Dale som (kommer till det sen ang.Dale.) till synes enkelt har pucken i brynäs ägo, men då kommer Andersén(lysande f.ö) dit och jag vet inte ska "hjälpa" dale med pucken men ist stjälper och ja nästan vill ta den själv(kanske inte litar på honom..?) men åker ihop med dale som inget kan göra och bägge spelarna (9&76) rammlar och Liket kan lite enkelt kan tyckas finta in 4-4 fr mot Kingen ;)

Innan slut signalen lyder har Rödda(som förutom spelet innan 4-4)gjort en grym match! (BÄTTRE ÄN BASSE, Hör och häpna, Huge) en chans till liiten revanch när han kommer på sin kant och tar ett lite klurigt skott mot Larsson. Hade kunnat blivit farligare om #16 gör som King iron och driver på mål, men ser allmänt uppgiven ut när rödda och calle är på spång, kan nästan lägge en liten slant på att chansen hade blivit mycket farligare och tex. Empa eller sebbe.w spelat ist. bägge har och hade när dom spela bättre!! driv och smartness, finess, fräckhet mm. mm.

5-4 Här tror jag brynäs-killarna är lite uppgivna leder med 3-1 i början av tredje, hv hämtar upp till 3-3 tack vare att dom slutade göre det enkelt för sig, tror inte NC har upp mannat till det.. brynäs tar återigen ledningen till 3-4 och det återstår inte mycket sen händer det olyckliga vid 4-4 som jag ser är mångas "fel".. PLUS! Man får sin tror det är 5!(kan vara 4) raka utvisning mot sig.. varav 3 är löjliga att ta utav domarna när brynäs har ett PP i början av 1:a? sen släpper dom allt hv gör mot brynäs bla. har sandin ett friläge där han ska enligt mig ha straff(när ska det annars bli det) ekkliga rahimi hackar honom krafftigt. sandin hade dessutom ett läge till att få med sej en hv spelare utvisad i 3-4 min i tredje perioden men icke.. aa domarn dömer alltså bort minst 3-4 solklara om man ska jämföra med dom brynäs hade.

Hansen åker ut när linkan gör en thörnberg(filmar) larvig utv. som gö att hv spelar 4-3 i pp i 4:e perioden. Bjudning ser jag vill så gärna blockera pucken han vill nästan för mycket kommer ur balans, ramlar, slänger upp ett ben eller en arm vid adam almqvist´s skott i slottet räddar och returer går ut till pricksäkre #11-jusso som avgör..

*Det man kan konstatera av vissa är att:

-Eero har 7! skott på mål
-Brynäs har börjat spelat med någon slags fotbolls taktik när man är i defensiven, man lobbar gärna ut pucken.. gick ibland misslyckas ibland.
-Dale Clarke, fint "lobb pass" till kahna´s 1-3 men i övrigt väntas uppryckning, vill ofta när pucken inte kommer rätt så vill han passa sig själv frn skridsko bladet till "spets blads" klubban vilket inte lyckas(inte heller mot modo) DOCK ska sägas att han kommer bli en tillgång, det lovar jag.
-Bjudning då.. ja jag kanske är hård men han var lite under OK tycker jag 2/5. Känns väldigt ojämn,fladdrig old schoolad på nåt konstigt sätt, taskit spelhuvud med rätt dålig skridsko teknik och sidleds förflyttningar mm. Dessutom verkade "BB King" skott rädd vid vissa tillfällen.. :S

Summa summarum:

1.Brynäs får vara hyfsat nöjda ändå. 4-4 efter ordinare tid borta mot HV/Domare

2.In med Svedberg mot DIF!

3.Rör om lite i kedjorna, ine mycket me våga lite grann nu NC! tex;

1a:Jonsson-Andersén-Somervouri-Nordquist-Silfverberg(liknar lite en ung dacke tycker jag)

2a:
Sundqvist-Berglind-Kahnberg-Granström-Sandin(kahna och granis som fö. fick mycket beröm av ankan och canal+ visar att dom trivs sätt in sandin där. HAN ÄR GRYM!! FATTA NC.. sluta misshandla en talang! Sen tycker jag man kan v-å-g-a spela berglind ist för löfen kaninte bli sämre.. prova lite grann till bertil kommer tebax. men då bli sunken och bertil ett grymt ont backpar att möta!!

3e:
Ekholm-Clarke-Rödin-Järnkrok-Wännström(#17 har övertygat stort på mig och visar upp härligt mod, finess och skott villig het.) Kan bi en grym kedja,, SPEED!

4e defensiv kedjan, matchas mot motståndar lagets bästa kedja:
Dackell-Hansen-Laurtizen

Avb:Löf och Larsson



PS!
Sen tycker jag mormor kan ta och skeppa iväg en "talang" som Alex.Sundstöm.. Han skulle bara må bra av det tror jag. Ge han till Djoosen och Björne i Sundsvall som behöver allt dom kan få...


Tack för allt!

/En gång brynäs alltid brynäs.. medgångs supporter, NEJ TACK!
Kommentera