Brynäs IF

715034 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1282237

Sv: Frölunda - Brynäs 25/9-10
Huge: "Det handlar inte om att han alltid skulle veta bäst, det är nåt som du och många av nån konstig anledning har fått för er att att jag skulle tycka."

Har DU kunskapen nog att bedöma att N-C gjort ett bättre beslut än vad t ex jag skulle ha gjort i en situation? Kan man som lekman som du själv kallar dig avgöra vad som är fel eller rätt i ett resonemang? Jag får känslan av att du vill ge sken av att kunna så mycket mer än de flesta här.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Frölunda - Brynäs 25/9-10

Svartgulröd: "Har DU kunskapen nog att bedöma att N-C gjort ett bättre beslut än vad  t ex jag skulle ha gjort i en situation?"

Nu är just du så pass ny härinne så att jag har inte hunnit bilda mig en uppfattning om dina ev kunskaper jämfört med CZ:s, så det är svårt att svara på din fråga.
Av lång erfarenhet härinne från hur många av dom värsta kritikerna och självpåtagna förståsigpåarna argumenterat så kan jag säga att det inte är många som med väl underbyggda sakargument har kunnat övertyga mig om att man vet bättre än skickliga och erfarna tränare.

"Kan man som lekman som du själv kallar dig avgöra vad som är fel eller rätt i ett resonemang?"

Det enda man isf skulle kunna avgöra är väl om ett resonemang känns rätt eller fel, eftersom det inte finns nåt facit.
En svår och komplicerad frågeställning som kanske kräver en mindre utredning för att få rätt svar på...

"Jag får känslan av att du vill ge sken av att kunna så mycket mer än de flesta här."

Omöjligt för mig själv att svara på, andra får bedöma hur pass mkt mer eller mindre jag vet i jämförelse med andra härinne.
Om jag sen försöker argumentera med sakargument och utifrån mina egna lekmannakunskaper i ämnet hockey så kan inte hjälpa om vissa uppfattar det som att jag försöker ge sken av att kunna så mycket mer än andra härinne.
Det ligger väl isf i betraktarens öga, sas.

Kommentera

Sv: Frölunda - Brynäs 25/9-10
Att inte Brynäs IF har eget forum är fullständigt bedrövligt. Lika bedrövligt som att Brynäs sålt supporter kläder UTAN TVÄTTRÅD i 2-3 säsonger. Vad säger man om det?
Kommentera