Brynäs IF

713933 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1282895

Sv: Vem ska ersätta Hansen?
mk, ZZZ: Nä, ni har nog missuppfattat det här. Jag menar att Brendl är grym på att tima sina åkningar och kom därför i bra positioner när Brynäs erövrade pucken. Det betyder inte att han inte var på plats defensivt. Visst hade han högst utgångsposition i sin kedja, men det berodde ju på spelsystemet (det var en spelare i varje kedja som var högst upp...).
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Vem ska ersätta Hansen?
Peja: Jag tycker att du gloriferar en aning angåede Brendl, det finns många spelare som man vill minnas bättre än dom egentligen var.
Boork har sagt att Brendl är underskattad defensivt men vad det innebär vet ju ingen utan är mer utifrån vilket utgångsläge man ser ifrån. Boork bänkade Brendl ju under några matcher pga bristande disciplin. Jag har i övrigt aldrig hört någon annan möjligtvis du som anser att han bidrar defensivt. Jag skulle vilja säga att han inte tillförde speciellt mycket i egenzon, dåligt markerings- och positionsspel, backchecking?

Offensivt har vi gott ställt framöver i våra juniorer. Det är defensiven och Dackells eventuella avsked som är det viktigaste att täppa till med en kvalitetsspelare. Jag ser därför hellre att pengarna läggs på en spelare som bidrar överhela banan.

Redigerad kommentar

Kommentera