Brynäs IF

714985 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1288437

Sv: Brynäs - Timrå 2010-06-09
Huge: Pavlikovsky var ju inte särskilt bra i Örebro, nej tack där. McDonnell skulle säkert tillfört tuffhet i Brynäs, men å andra sidan känns han inte som en spetsspelare, och om BIF ska ta in någon forward tycker jag att det ska vara en riktigt bra spelare med tanke på att den nuvarande forwardsuppsättningen ser bra ut. Helt rätt av Sundlöv att skita i dem, jag hoppas på 1-2 nya backar, det borde vara prio #1 och# 2 i Brynäs.

Bland kedjorna gillar jag Somervouri-Järnkrok-Silverberg som ser ut att ha bra kemi även om de inte gjorde en speciellt bra match igår.

Lite synd är att Brynäs kedjor splittras när det blir powerplay. Blir ingen bra harmoni i bytena efter PP:et då.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Timrå 2010-06-09
Peja: Håller med. Offensivt sett har vi det bra förspänt, det är väl egentligen sorgebarnet Clarke som är det mest akuta för dagen.
Tycker ändå att han blivit en aning bättre defensivt och iom att vi trots allt producerar klart bättre framåt så kanske CZ har mer tålamod med honom än vad han normalt sett skulle ha haft, sas.
Men hans agerande vid 4-4 igår såg inte roligt ut: stod och petade i ryggen på Röymark och blev bortvänd av norrmannen alldeles för enkelt.
Där räcker det ju med att bara avvakta och hålla motståndaren utanför sig hela tiden istf för att försöka sno pucken genom att chanschecka på motståndaren.
Kommentera

Sv: Brynäs - Timrå 2010-06-09
Peja: Jag ser hellre en back och en målvakt istället för 2 backar!
Kommentera