Brynäs IF

713465 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1288819

Sv: A propósito de nada
Huge: Håller med dig om det du skriver om laget. Jag tycker det har visat sig att vi har en bättre back och forwardsuppsättning i år än förra året. Målvakterna är fortfarande ett frågetecken, vi vet vem som är 1:a  och kan Svedberg bara bli något stabilare och tätare så har vi en chans att nå semi även om det skulle vara en liten skräll. Hade vi haft en målvakt av Markans kaliber så hade vi haft möjlighet att nå ännu längre.

Tycker det för övrigt står helt klart att i princip samtliga juniorer har tagit minst ett steg framåt, Silfverberg och Bertilsson framför allt. Järnkrok tyckte jag var så här bra redan förra året. Rödin måste sluta agera på chans och ta bättre beslut i mittzonen, annars riktigt bra även han.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Zzz: De nya reglerna om att man kan välja motståndare gynnar i princip bara topp tre. Risken att man får möta ett väldigt svårt motstånd i första omgången är överhängande. Chansen att man tar sig upp till de regionerna under serien ser jag som väldigt liten, mikroskopisk är snarare rätt ordval. Man kommer i bästa fall att ligga på en plats mellan 5-8.

Jag kanske låter negativ men jag ser på det med realistiska ögon.
Kommentera