Brynäs IF

713222 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1291280

Sv: Brynäs IF-Linköpings HC 16/10 2010
sylf:

Två av målen kan du lägga på LJ:s konto.

Klart är att målvakterna inte har tillräcklig kapacitet att rädda oss, inget snack om det och som SGR påpekade i ett tidigare inlägg är Svedberg från början intagen som en andremålis på inskolning, han är inte Markström och kommer aldrig bli, det vet nog de flesta, bäde hårinne och utanför. Men han kan bli en bra ES-målis med tiden, bara det att han tvingas smaka hetluft lite för tidigt.

MEN och det är ett viktigt men, backarna kan inte spela som om det fortfarande vore Markan som vaktar kassen. Och frammförallt, Lasse J kan inte fortsätta göra pojklagsmissar, Sunken måste bli sitt vanliga jag och inte frökenspela. Målvakterna håller int den klass vi önskar nej, men det ursäktar inte att backarna är en katastrof i egen  zon.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Linköpings HC 16/10 2010
tompap71: Till Svedbergs försvar ska dock sägas att han spelat bra i de flesta matcherna. Många av de billiga målen och de bortbjudna poängen stod BB för när han läts stå (ligga/sprattla) i mål. Om vi glömmer senaste matchen så har Svedberg helt ok siffror både i poängsnitt och i räddningsprocent.

Problemet är inte Svedberg! Problemet är bristen på konkurens på målvaktspositionen. Om Svedberg är ur form/sliten/skadad så är ju poängen borta från nedsläpp.

Offra BB till hockeygidarna och skaffa någon ny som kan konkurera med(eller ut)/avlasta Svedberg. Jag tror definitivt att Modig vora ett helt ok alternativ, han har gjort många bra matcher i Luleå men nästan vem som helst vore ett lyft jämfört med BB.
Kommentera