Brynäs IF

714194 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1292880

Sv: Djurgårdens IF-Brynäs IF 19/10
Gurra88: Ja det är bedrövligt dåligt. Tycker det är framför allt juniorerna som faller ingenom och tappar puck över hela banan och spelar allmänt nonchalant. Ärligt talat så måste ju Owuya få assist på ett par av Brynäs mål.

Fan va less jag blir! PP i dag var ju ett skämt, varför ställer man inte upp en skytt på blå och matar honom och går på mål om spelet inte funkar? Duttar runt i 8 PP. Helt jävla otroligt!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Djurgårdens IF-Brynäs IF 19/10
Zzz: Öhhhh vilken match såg du?? Juniorerna?? Om du menar Rödin så är jag beredd att hålla med,men både Järnkrok och Silfver spelar otroligt vårdat dessutom med spets framåt.

Hur NC tänkte i den sk "coachningen" sista två minutrarna är helt obegripligt. Han hade #8 #33 #19 som spelat bra hela matchen när de väl fick möjlighet att spela tillsammans.

Vilka väljer han att spela?

Mr åker skridskor trögare än en pensionerad snigel #12

Mr blick i isen,säkerhetsrisk bakåt och noll koll på vart medspelarna är #18

Mr vart var han under matchen?? #24

Vilken verklighet lever han i??? Seriöst
Kommentera

Sv: Djurgårdens IF-Brynäs IF 19/10
Härligt att man håller på ett gäng smurfar varje jävla år, förstår inte hur Sune tänker när han bygger laget helt utan fysik.
Att Sundström fortfarande spelar i Brynäs för att han är en trevlig kille är också rätt sjukt!
Skicka iväg Jonsson och Nordqvist så fort chansen ges, verkar fan inte som att dom bryr sig om nått förutom att undvika närkontakt under matcherna!
Kommentera

Sv: Djurgårdens IF-Brynäs IF 19/10
Zzz: Problemet är ju att man ställer just EN skytt på blå så han blir bortmarkerad hela tiden och det betyder att de fruktade skyttarna Dackell och Lauritzen får ta avsluten från kanterna
Kommentera

Sv: Djurgårdens IF-Brynäs IF 19/10
Zzz:Tycker det är framför allt juniorerna som faller ingenom och tappar puck över hela banan och spelar allmänt nonchalant."

Skojar du, tycker du att det är junisarna som ska bära laget?? Dackell, Nordqvist m.fl viker ner sig som mest när dom behövs som mest o det är inte första gången heller!!!!!!
Kommentera