Brynäs IF

715322 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1294206

Sv: Thomas Greiss klar för Brynäs IF.
Huge: Du är fan otrolig. Snacka om att vända kappan efter vinden. Hur många ggr har du efterlyst en ny målvakt? Noll, nada, null.
Du har tvärt om haft förtroende för BB och hela tiden hävdat att han bara behövt lite träning av Alcén så skulle han bli så bra så.

Och nu är han en chansning? Hade du någon gång kritiserat signingen av BB så hade jag köpt ditt resonemang. Men du rättar dig efter hur Brynäs agerar.

Skaffa en åsikt och STÅ för den!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Thomas Greiss klar för Brynäs IF.
GävleLasse: Det är inte jag utan du som fan är otrolig i det här fallet.
Jag hävdade då och hävdar fortfarande att Bjurling var en värvning som sannolikt styrdes av hur marknaden såg ut och att han inte var en planerad lösning sas. Och eftersom vi inte vet hur marknaden såg ut och vilka alternativ man hade till Bjurling så är det ju omöjligt att både då och nu avgöra om det var det för stunden bästa valet eller inte.
Jag trodde då och tror fortfarande att Pecka var och är rätt man att försöka utveckla hans spel mot ett en lite mer modern målvakt sas men det är en helt annan debatt och har öht inte med sakfrågan att göra.
Exakt vad i ovanstående resonemang gör att du nu sitter och yrar om att jag skulle ha vänt kappan efter vinden?

Att jag nu liksom alla andra tycker att Greiss verkar vara en kanonförstärkning ändrar väl inte på nåt jag tidigare ansett om våra målvakter?
Eller tror du på fullt allvar att man signat Bjurling om den här chansen med Greiss hade dykt upp vid det tillfället istället?
Ta ett gott råd: nästa gång du gör uppehåll härinne på ett par veckor så kan du väl ägna tiden åt att försöka rätta till ditt sedvanliga läsförståelseproblem.
Jag har öht inte vänt nån kappa utan värvningen av Greiss bekräftar väl snarare det jag varit lite inne på: att marknaden var tunn vid Bjurlings värvning och att man säkert hade sett ett bättre alternativ till Svedberg om det funnits ett sådant.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Thomas Greiss klar för Brynäs IF.
GävleLasse: Ja, Bjurling skulle ju få en nystart i Brynäs. Sundlöv och Pecka kan väl omöjligt gjort bort sig när det gäller Bjurling?
Kommentera

Sv: Thomas Greiss klar för Brynäs IF.
GävleLasse: + 1 på d :-)
Kommentera