Brynäs IF

713437 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1294394

Sv: Thomas Greiss klar för Brynäs IF.
Zzz: Jag uppfattar det iaf som att Bjurling inte gnäller mer än andra som hamnat i ungefär samma läge, oavsett om det gällt en målvakt eller en utespelare.
Och det spelar väl egentligen ingen större roll som jag ser det HUR man uttycker sig ibland.
En annan spelare kanske skulle ha sagt nåt i stil med "Jag har jobbat på och gjort vad jag kan, men tyvärr så verkar det inte ha räckt..."
Ett uttalande som jag isf innehåller minst lika mkt kritik mot den som tagit beslutet, bara det att det inte är lika uttalat som när Bjurling säger rent ut att han är besviken över att inte ha fått chansen.

Sen håller jag med dig om att Svedberg absolut är den som borde vara minst lika besviken.
Tror dock att hans besvikelse dämpas av vetskapen att han trots allt inte behöver flytta nån annanstans och att han även känner att Brynäs tagit ett lagmässigt korrekt beslut.
Du kan ju tänka dig hur Svedberg hade reagerat om Bjurling hade fått stanna...    :-)

Och visst ligger det lite fiskande efter rubriker från medias sida bakom det hela.
Som det förvisso alltid gör.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Thomas Greiss klar för Brynäs IF.
Huge: Chanser får man inte, dom tar man!!
Kommentera

Sv: Thomas Greiss klar för Brynäs IF.
Huge: Han gnäller defenitivt mer än andra spelare i samma läge. Svedberg är ju i exakt samma läge eftersom Sundlöv inte utaltat sig om vem som ska få lämna. Kanske blir det Svedberg som lämnar eftersom han själv tycker att han är för ung för att vara given 2:a.

Klart att Sundlöv akivt har sökt en ny målvakt, ingen spelare snubblar in genom dörren i ett elitserielag.
Jag tror precis som du att Sundlöv och Pecka trodde väldigt mycket på Bjurling men att man har fått anledning att ompröva det. Brynäs är ingen klubb som tar in spelare bara för att man fick en bra chans utan varje värvning fyller en lucka.
Hur han har tränat vet vi inte som du säger men vi kan väll tänka oss att det finns en anledning att han inte spelat på ett antal matcher trots att Svedberg har sviktat vissa matcher. Vi som är som du säger läktarcoacher bedömmer enbart matcher men lagledningen ser ju också en annan sida. Att han har varit dålig på träning har jag ingen aning om men att säga att han inte har fått chansen stämmer inte eftersom han visar upp sig varje dag för tränarna.

Jag har väldigt svårt för männsikor som inte kan ifrågasätta sig själv utan alltid försöker hitta en annan anledning till att det blivit som det blev. Av det jag läst framstår BB som en spelare som, besviken eller inte, helt omöjligt att kritisera sig själv.
Kommentera