Brynäs IF

713438 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1294400

Sv: Thomas Greiss klar för Brynäs IF.
Huge: Han gnäller defenitivt mer än andra spelare i samma läge. Svedberg är ju i exakt samma läge eftersom Sundlöv inte utaltat sig om vem som ska få lämna. Kanske blir det Svedberg som lämnar eftersom han själv tycker att han är för ung för att vara given 2:a.

Klart att Sundlöv akivt har sökt en ny målvakt, ingen spelare snubblar in genom dörren i ett elitserielag.
Jag tror precis som du att Sundlöv och Pecka trodde väldigt mycket på Bjurling men att man har fått anledning att ompröva det. Brynäs är ingen klubb som tar in spelare bara för att man fick en bra chans utan varje värvning fyller en lucka.
Hur han har tränat vet vi inte som du säger men vi kan väll tänka oss att det finns en anledning att han inte spelat på ett antal matcher trots att Svedberg har sviktat vissa matcher. Vi som är som du säger läktarcoacher bedömmer enbart matcher men lagledningen ser ju också en annan sida. Att han har varit dålig på träning har jag ingen aning om men att säga att han inte har fått chansen stämmer inte eftersom han visar upp sig varje dag för tränarna.

Jag har väldigt svårt för männsikor som inte kan ifrågasätta sig själv utan alltid försöker hitta en annan anledning till att det blivit som det blev. Av det jag läst framstår BB som en spelare som, besviken eller inte, helt omöjligt att kritisera sig själv.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Thomas Greiss klar för Brynäs IF.

Zzz: "Jag tror precis som du att Sundlöv och Pecka trodde väldigt mycket på Bjurling men att man har fått anledning att ompröva det."

Ja, och den anledningen tror jag isf mer är att Sundlöv lyckats hitta Greiss och inte så mkt att man egentligen börjat tvivla på Bjurling först nu så här i efterhand.
Jag tror ärligt talat att man hela tiden varit lite skeptiska till Bjurlings kapacitet men hållit god min utåt sas. Man kan ju inte gärna gå ut och säga sin innersta mening i ett sånt läge, det hade knappast gynnat Bjurling om man nu hade tvingats forsätta med honom därför att man inte lyckats hitta nåt i stil med Greiss e dyl.

När jag talar om att Bjurling inte fått chansen så menar jag förstås enbart matcherna. 4 matcher är trots allt en mkt kort tid för att kunna få nån sorts stabilitet i sitt spel, även för en rutinerad målvakt som Bjurling.

Sen tror jag att den STORA anledningen till att han inte spelat på ett par matcher är att Svedberg helt enkelt varit riktigt bra och inte alls sviktat, som du påstår, så där håller jag inte riktigt med dig.
De gånger Svedberg darrat en aning så har ju hela laget varit darrigt, även om man kanske hade önskat att en målvakt som nu ska vara bra hade klivit fram i de lägena och räddat laget som Markan många gånger gjorde.

Hur som helst: jag tror stenhårt på den här tysken och är inte speciellt orolig.
Verkar vara en skön typ som dessutom är på väg upp i karriären.
Och med tanke på Sundlövs patenterade sätt att få nyförvärv att trivas i klubben så vete fan om han vill tillbaka till Sharks...    :-)

Kommentera