Brynäs IF

713200 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1294532

Sv: Thomas Greiss klar för Brynäs IF.
Huge: När det gäller värvningen av Bjurling så känns det som en chansning/nödlösning. Att marknaden skulle ha varit dålig köper jag inte. Jag tror snarare att det var Peckas ovilja att prata engelska som gjorde att man chansade.

Om vi bortser från målvakter och ser över hela laget och de värvningar som gjorts de senaste åren så tycker jag att man fokuserat väldigt mycket på spelare som misslyckats och Brynäs har blivit ett slags "andra chansen". Några guldkorn har det blivit men även många floppar. Dyra sådana.

Hutten, Wanvig och jag tycker att man snart kan sortera in Nordan i den kategorin. Förra säsongen kunde man ha överseende med eftersom han varit borta så länge. Men grejen är ju att han var bättre förra säsongen. För han agerar inte som den förstecenter han är värvad för. En dyr miss helt enkelt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Thomas Greiss klar för Brynäs IF.
Svartgulröd: Jag har stort tålamod med Nordan.
Förra säsongen tror jag att han gick mkt på geist sas, efter att ha varit skadad under en längre tid.  En geist som tillfälligt höll honom på en skaplig för att inte säga oväntat hög nivå med tanke på förutsättningarna.
Nu har han fått lite mer press på sig att producera och det är dessutom inte helt osannolikt att skadan fortfarande spökar och gör honom lite osäker.
Knäskador överlag kan vara luriga och mer efterhängsna än andra blessyrer.
Och därför är jag inte främmande för att hans skada kan ha varit så pass allvarlig att den för all framtid har gjort honom till en klart sämre spelare än han varit.
Men låt oss hoppas att jag har fel här.
Kan lika gärna vara så att han kommer att göra en mellansäsong nu sas, för att därpå närma sig den nivå som han höll i ex Luleå.
För även om han är värvad som förstecenter så tycker jag inte att han varit dålig på nåt sätt, mer att man kanske förväntat sig lite mer bara.

Redigerad kommentar

Kommentera