Brynäs IF

713415 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1294542

Sv: Thomas Greiss klar för Brynäs IF.
Svartgulröd: Jag har stort tålamod med Nordan.
Förra säsongen tror jag att han gick mkt på geist sas, efter att ha varit skadad under en längre tid.  En geist som tillfälligt höll honom på en skaplig för att inte säga oväntat hög nivå med tanke på förutsättningarna.
Nu har han fått lite mer press på sig att producera och det är dessutom inte helt osannolikt att skadan fortfarande spökar och gör honom lite osäker.
Knäskador överlag kan vara luriga och mer efterhängsna än andra blessyrer.
Och därför är jag inte främmande för att hans skada kan ha varit så pass allvarlig att den för all framtid har gjort honom till en klart sämre spelare än han varit.
Men låt oss hoppas att jag har fel här.
Kan lika gärna vara så att han kommer att göra en mellansäsong nu sas, för att därpå närma sig den nivå som han höll i ex Luleå.
För även om han är värvad som förstecenter så tycker jag inte att han varit dålig på nåt sätt, mer att man kanske förväntat sig lite mer bara.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Thomas Greiss klar för Brynäs IF.
Huge: Tycker du att vi har råd att lägga pengar på spelare med mellansäsonger? Om jag inte minns fel var det i år han skulle börja prestera? Eller hur va de?
Kommentera

Sv: Thomas Greiss klar för Brynäs IF.
Huge: Förlåt en dum fråga, men är sas= så att säga?
Kommentera

Sv: Thomas Greiss klar för Brynäs IF.
Huge:

"Kan lika gärna vara så att han kommer att göra en mellansäsong nu sas, för att därpå närma sig den nivå som han höll i ex Luleå."

Hooneymoon is over Huge,han har varit skadefri i 1år nu.Dags att börja leverera som den förstecenter han är värvad som,bortförklaringarnas tid måste vara förbi,han blev skadad Januari-09,nu har det fan snart gått 2 år.

Leverera eller stick till Leksand Nordan.
Kommentera