Brynäs IF

715472 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1294677

Sv: A propósito de nada

Gurra88:Nej det kan vara så. Men har Brynäs ekonomiska resurser att vara den plantskolan vi är idag?

Pengarna måste ju tas från nånting annat och med tanke på hur stor organisation det är i Brynäs så blir A-laget lidande.

Med så låga publiksiffror som Brynäs har så måste man vara grymt effektiv när det gäller fördelningen av resurser. Tanken är god att varaett lag som fostrar talanger och är en magnet för talanger. Men hur många talanger orkar vi med att fostra? Hur många talanger får stå tillbaka för att gubbar som Dackell ska såsa runt säsong efter säsong?

Att bara satsa på talanger går inte heller. Det blir för orutinerat på plan. Så för många talanger är inte bra det heller. Det enda som händer är att det blir svårare för talangerna att slå sig fram via J20. Därför tror jag att man borde satsa på de man tror på och låna ut dessa efter att de fostrats i J18.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
GävleLasse: Och då kan vi lika väl skita i juniorsatsningen. För tror inte det blir nån större frukt av J-18 då det som jag sa inte kommer locka lika stora talanger
Kommentera

Sv: A propósito de nada
GävleLasse: "Hur många talanger får stå tillbaka för att gubbar som Dackell ska såsa runt säsong efter säsong?"

Rohdin o Rensfeldt är två iaf!!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
GävleLasse: Det är ju isåfall ett annat problem. Där måste man vara tydligare. Cz har ju en förkärlek till dackell och en petning av honom ligger inte i hans värld..Det bästa vore om Bäcklin flyttades upp. Han är perfekt man att slussa in de bästa juniorerna och använda de på bästa möjliga sätt.
Kommentera