Brynäs IF

713372 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1295108

Sv: A propósito de nada
Gurra88: Det är sant, fast det blir ju lite förlust men skit samma. Visst blir det mycket bättre med mer folk. Själv så skulle jag vilja att man sänkte biljetterna med kanske 30-50kr. Den enda gången det var fullsatt i LA var väl när biljetterna kostade 50kr mot HV?
Tycker Brynäs borde göra en research, Hur många skulle komma om man sänkte priserna?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
hahii: Klart att man skulle förlora pengar på att sänka priserna så pass mycket men det handlar om att skapa ett sug i arenan. Dessutom tar man igen det på annat håll även om det är pengar som kommit in även om åskådarna hade betalat fullt pris. Brynäs har uppenbart byggt 1500 platser för stort. Om vi tar ett lag som HV som medvetet har hållit igen på platserna för att skapa ett sug så fyller sig arenan av sig själv eftersom det blir något exklusivt att gå på hockey. Jag läste någonstanns att HV sålde ut 95% av arenan med årskort.
Brynäs måste komma upp i en fyllnadsgrad på 85-90% för att arenan ska sälja sig själv. Upplevelsen av så mycket folk och stämmning i arenan säljer mer än hockeyn i sig självt. Det är inte dig och mig som dom måste locka till arenan utan dom som lika gärna gör något annat. Det finns underlag för ca 4-4500 åskådare i Gävle som är där oavsett hur Brynäs spelar, resten kommer dit för upplevelsen och kan lika gärna stanna hemma. Det gäller att locka dessa ur soffan lite oftare.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Det var väl nästintill fullsatt mot djurgården en gång i slutspelet och en gång i grundserien också?
Kommentera