Brynäs IF

713200 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1295141

Sv: A propósito de nada
Svartgulröd: Det är farligt att sänka priserna för kommer inte fler så kan man ju inte direkt höja igen?

Det som gäller är att dumpa priserna på de stolar som fan i mig aldrig någon köper (alla vet vilka platser det gäller). dessa stolar borde säljas för en hundring eller 50 spänn till ungdomar.

Men rent generellt till relativt populära sektioner så ska priserna kvarstå.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
arnio: Precis och därför kan man inte ge bort biljetter som Bisset skrev att Frölunda gjorde. Det får man aldrig igen om man inte som i Frölunda har ett "normalt" underlag för 10 000st. Man behöver heller inte höja priserna mer än marginelt men helt klart kan man inte justera tillbaka det under löpande säsong om man inte gör en kampanj på 5 matcher.
Men som jag skrev innan så finns det inte underlag för 8200 frekventbesökande i Gävle så man måste locka dom som lika gärna går på bio eller något annat. Jag och du kommer alltid tycka det är ok att betala 350kr för en biljett men dom som egentligen inte är intresserade gör det inte speciellt många gånger per säsong. Om man istället kan får dessa att gå på 6 matcher på säsong istället för 2 så har man ändå tjänat pengar på att sänka biljettpriset.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: A propósito de nada
arnio: Jo, om man kör sänkningen i en form som har ett namn. Till exempel "Gladhockey" eller vad som helst. Då gör man klart att det är just under detta erbjudande som det gäller.

Ungerär som "Happyhour" på krogen.
Kommentera