Brynäs IF

713107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1295135

Sv: A propósito de nada
Zzz: Det är ju den faktiska inkomsten från en match som är intressant. Allt inkluderat. Jag tror det skulle vara smart att sänka bikjettpriserna på lördagarna för det är då folk spenderar mest pengar. En tisdagsmatch känns mer som att man går på hockey och käkar en korv och tar en kaffe. På helgerna kommer det ju busslaster med supportrar, både hemma och borta som dricker en del öl och äter mycket mer.

En fråga jag ställer mig är hur länge skall vi behöva dras med Måndagsmatcher? De kom till av en anledning. För att SVT skulle ha sin Hockeykväll på måndagar. Det skulle vara skoj att se statistik på publiksiffror på måndagsmatcher.

Helst av allt skulle jag vilja att man spred ut matcher på alla veckodagar ungerfär som man gör i NHL. Då skulle det inte vara några som helst problem för vissa lag under t ex JVM eller alla dessa Tre Kronorsamlingar.

Nackdelen är ju att tabellen skulle halta mer än vad den gör idag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Svartgulröd: Det är farligt att sänka priserna för kommer inte fler så kan man ju inte direkt höja igen?

Det som gäller är att dumpa priserna på de stolar som fan i mig aldrig någon köper (alla vet vilka platser det gäller). dessa stolar borde säljas för en hundring eller 50 spänn till ungdomar.

Men rent generellt till relativt populära sektioner så ska priserna kvarstå.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: A propósito de nada
Svartgulröd:

"En fråga jag ställer mig är hur länge skall vi behöva dras med Måndagsmatcher? "

Brynäs har inte en Måndagsmatch denna säsong,Hockeykväll sänds numera på Torsdagar...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Svartgulröd: Historiskt har lördagarna fyllt sig själv även om det varit sådär i år. Jag tror att det kommer att rätta till sig under säsongen. Det är veckomatcherna som är nykeln.

Måndag/tisdagsmatcher är väll uppdelade speldagar. Sen kör man fullomgång torsdag och lördag. Jag ser hellre att man har som idag med bestämda speldagar än att det hattas runt varje dag. Personligen så avskyr jag när tabellen haltar.
Kommentera