Sv: MoDo Hockey-Brynäs IF 2010-11-02
GävleLasse:

Jo det är ju så.
Men Greiss känns bättre och bättre för varje match,men frågan är om Brynäs befinner sej i det Tabelläget att dom kan fortsätta spela in honom i laget?

Men jag tycker Brynäs har större problem än målvaktsspelet.Tycker laget känns otroligt energilöst och avvaktande för tillfället.

Bissett19: Man kan undra VAD som gör att man blir nöjd och backar hem. Jag har en teori att det här Herr Dackell som har lite för mycket att säga till om. Detta kombinerat med att man tror sig ha ett bra styrspel och en MArkan därbak. DÅ kunde man backa av och ligga på kontring. Men har man svängdörrar i försvaret, man tappar folk ideligen så kan man inte lägga sig på försvar.

Sen tror jag att man får för fel direktiv i periodpauserna när man tagit ledningen med 3-0. Jag vet inte vad som sägs med det måste vara uppåt väggarna fel saker. MAn bli tafflig och obeslutsam. Gör ofta väldigt enkla misstag och drar på sig onödiga utvisningar. Sånt går inte att göra när man möter ett utskällt hemmalag som blivit rejält väckta i periodpausen. Hur ofta har man inte sett detta.

Man hamnar i en situation där man tappar allt vad initiativ heter och då kommer utvisningarna som ett brev på posten.

Nej Det är dags att göra förändringar. Vi kan inte skänka bort poäng mot de lag som vi måste slå.