Brynäs IF

713338 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1300541

Sv: MoDo Hockey-Brynäs IF 2010-11-02
Frågan är väl om Brynäs var särskilt bra i första perioden, eller om det bara var Modos försvarsspel som var undermåligt. Hur som helst, var ju Modo bättre laget i två av tre perioder, och att de kammade hem två av tre poäng kändes okej.

Efter första perioden väntade man ju bara på att Brynäs skulle sluta spela. Det kom omedelbart i andra perioden. Spelarna var otroligt stillastående. Stod och kollade. Passiva åskådare. Någon förutom Greiss som var svettig efter matchen?

Snöpligt att Greiss gjorde en groda, men han gjorde ändå en grym match.

Förresten en situation i förlängningen som illustrerade Brynäs passivitet. Två Modospelare åkte ihop och ramlade. Pucken låg fri, med tre Brynässpelare och en Modospelare i närheten. Modospelaren tvekade en aning, men eftersom ingen Brynässpelare ens försökte få en klubba på pucken tog Modospelaren hand om den. Ett bättre kontringsläge än så kommer man aldrig att få, två motståndarspelare utslagna i spel 4-mot-4, men Brynäs var som vanligt passiva.

Och jag anser fortfarande att Czarnecki coachade bort laget i special teams. I PP väljer han helt enkelt att inte spela lagets skickligaste spelare, och BP-spelet var också riktigt dåligt. Modo hittade många passningar rätt igenom boxen och det är alldeles för dåligt. För att inte tala om att två spelare stod helt omarkerade framför Greiss vid Modos andra mål.

Tycker även att spelarna tog helt onödiga utvisningar, t.ex Sundqvists crosschecking. Modo var smartare.
Kommentera