Brynäs IF

713254 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1300571

Sv: MoDo Hockey-Brynäs IF 2010-11-02
Huge: Det finns väliga likheter med tidigare års modo och årets brynäs, skapliga lag om man slipper skador då bredden är obefintlig men framförallt en målvakt som gör 1 och 2 tavlor varje match men som utöver spelar stabilt.
Man vinner inte de jämna matcherna med en sådan målvakt.

Ni har ungefär samma status på laget i år som i fjol fast i fjol hade ni en lysande målvakt, en av sveriges största talanger någonsin. Hade ni haft markan igår då hade ni vunnit med 3-2
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey-Brynäs IF 2010-11-02
Berka: Håller med till viss del, även om vi måste vänta lite med att döma ut Greiss. Han har trots allt nyss kommit hit och har ännu inte vant sig med spelet och den omställning som en stor rink trots allt innebär för en målvakt med huvudsaklig vana från NHL.
Tycker det ser riktigt bra ut och igår släppte han framförallt inga returer, ngt han gjort i sina tidigare matcher.
Tror definitivt att han kommer att bli oerhört nyttig för laget framöver.
Finns iofs inga garantier att Markan hade tagit Cooks fösare men högst troligt.
Ekholm (närmaste back när Cook skjuter) säger att det blev nån sorts halvträff på skottet och det syns att Greiss överagerar sas: är lite för snabb med att vinkla ut sitt benskydd och pucken studsar oturligt upp mot underdelen av skyddet och i mål.
Hade det bara blivit ex en isare så hade pucken gått under benskyddet och dessutom utanför målramen. Snöpligt för oss, turligt för er.

Vi fick 3-0 lite för enkelt och det hade varit bättre om vi fått en sån ledning genom hårt arbete och inte så mkt pga motståndarmisstag.
Då blir man heller inte så påverkad av ex en snabb reducering och ett nytänt motståndarlag.
3-0 är trots allt ingen säker ledning, om inter fyran kommer.
Så Boorken har helt rätt: "Finns inget svårare i hockey än att ha ledningen med 3-0"     ;-)
Kommentera