Brynäs IF

717160 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1315751

Sv: A propósito de nada

robocop: *ASG*
Har suttit och läst tokerierna ett bra tag nu, och till sist kunde jag inte hålla mig undan.

Det är ex inte utvecklande utan avvecklande att skaka fram duktiga juniorer.
(om det inte gäller nåt annat lag än Brynäs förstås, ex Skellefteå....)

Sen bör alla medlemmar på årsmötet direkt kunna rösta fram vilka spelare vi ska värva, vilka tränare/ledare osv som bör anställas.

Ja, du hör ju själv......     :-)

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Jag antar att det 'är det här stycket som du missförstått

"Att rösta fram saker på årsmötet är bra och positivt. Men dessvärre så har inte medlemmarna nånting att säga till om när det skall anställas Sportchefer eller Tränare. Ej heller när det skall värvas spelare eller läggas upp mål och vägar att nå dessa mål. Så tyvärr så är dessa "årsmöten " mer ett spel för galleriet."

Vad jag menar är att 99% av det som diskuteras här inne är saker som medlemmar INTE kan påverka på ett årsmöte. Ett årsmöte är därför en form av ett "spel för gallerierna" i bemärkelsen att man får vara med och rösta i ett fåtal frågor men i slutändan så har man inget att säga till om i de frågor som oftast deatteras här.

Men det är som vanligt. Du har absolut ingenting att komma med när det gäller åsikter utanh du tycker som Brynäs. Du är ja sägaren personlifierad. En person som utan att blinka skulle gå på tex valberedningens linje OAVSETT vem eller vilka som stod som alternativ.

Så nu när du inte ens har en egen åsikt så kan du väl lära dig att tolka inlägg eller i alla fall be om en förklaring istället för att häckla det som skrivs. Det gör mig förbannad men det är inget jag kan skriva om här för då raderas det. Så jag skriver.
Det gör mig ledsen att du har din vanliga vana att komma in OFTAST när man logga ur och skriver dina inlägg där du gör dig lustig på andras bekostnad.

Vad har du själv bidragit med i diskussionen? Kan DU tala om för mig vad marknadsavdelningen gör som är så jävla rätt?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Nu kanske det är bäst att muntergökarna och ryggdunkarna här inne börjar tänka till lite innan det börjar skanderas SM-guld mellan raderna. Vi kanske skulle ta och snegla lite norrut istället, typ kika lite på Skellefteå och vad dom har åstadkommit de senaste åren. Skellefteå är ju ingen metropol direkt varken vad gäller publik eller intäkter. Ändå har dom på några säsonger kommit i kapp och seglat förbi galtabäcksbåten Brynäs. De kom tillbaka till elitserien -06 och har de tre senaste säsongerna tagit sig till kvarten, semifinal och semifinal i slutspelet. Där kan vi snacka utveckling!

Det verkar på vissa här inne som att hockeyligan lottar ut spelartrupperna inför varje säsong. Ok, att årets upplaga av Brynäs kanske inte håller bättre klass än vad tabellen visar men det är ju för fan sportchefen m.fl. som har valt den. Som det är nu är vi ju närmare att hamna i helvesträsket med kvalserier och annat skit än en semifinal. Det är väl knappast att leda utvecklingen inom svensk ishockey? Nä, sluta låtsas som det inte regnar, 2000-talet har hittills varit ett rent helvete resultatmässigt och som det är nu verkar det inte ske mycket för att det ska bli någon förändring. Det är beklagligt att se hur så många, kan vara så nöjda, för så lite ( Jajjen, Roboknopp och övriga strutsar ).
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Ja, vad ska man säga...
Kommentera