Brynäs IF

714098 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1319274

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2010-12-09

Ambroo: "Peja och Bissett19: Jag förstår att man blir Hugefierad."

Hur kan dom vara Hugefierade när jag håller med dig om att regeln kan ge väldigt orättvisa konsekvenser och i den bemärkelsen känns idiotisk?

Normalt sett hade ingen höjt på ögonbrynen, dvs om vi inte gjort mål efter att linjemannen uppmärksammade Anderséns förseelse?
Då hade domaren bara gett honom en tvåa efter linjedomarens påpekande och ingen hade som sagt haft nåt att invända.
Mer än möjligen hemmasupportrarna.

Men problemet är ju att vi gör mål innan domaren blåser av spelet för ex en icing eller tekning.
Och för att ytterligare komplicera det hela så hinner domaren blåsa och göra tecken för mål INNAN linjedomaren hinner uppmärksamma huvuddomaren på förseelsen.

Borde vara en enkel sak att ändra regeln så att ett mål som görs innan en linjedomare hinner påkalla domarens uppmärksamhet, ska underkännas.
Även om domaren hunnit blåsa och göra tecken för mål.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2010-12-09
Och nu vinner vi fast vi spelar uselt. Det här laget fortsätter att överträffa sej själva. Czarneckieffekten. Vore intressant att veta hur mycket bättre laget varit med en annan tränare. Då ledde vi förmodligen serien överlägset. Skämt åsido - med en annan tränare hade Brynäs spelat allsvenskt redan förra året.

Kul att höra alla självutnämnda hockeydomare på en del forum döma ut domarnas insats vid 2-0 målet. Tvärsäkra och tvärkorkade.

Men vad gjorde gävleborna igår? Nån ny dokusåpapremiär? Bingoafton?
Kommentera