Brynäs IF

715063 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1320119

Sv: Brynäs IF-Färjestads BK 2/12-2010
Treklövern1912:" Du kan aldrig vänta dig att ditt lag gör alltid 100 % insatser. Det är därför som idrott och ishockey speciellt är så intressant."

Givetvis inte, men på dig verkar det som att varje vinst beror på Czarneckis otroliga coachande o när dom torskar så har det inte alls med honom att göra utan ren o skär otur??
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Färjestads BK 2/12-2010

70 Rodrigues: "Treklövern1912:" Du kan aldrig vänta dig att ditt lag gör alltid 100 % insatser. Det är därför som idrott och ishockey speciellt är så intressant."

Givetvis inte, men på dig verkar det som att varje vinst beror på Czarneckis otroliga coachande o när dom torskar så har det inte alls med honom att göra utan ren o skär otur??"

Och på DIG verkar det som att varje förlust beror på CZ:s otroligt dåliga coachande o när dom vinner så har det inte alls med honom att göra utan ren o skär tur.....

Fakta: CZ har coachat med tålamod och långsiktigheten i första rummet, eftersom han VET att serien är lång och att alla lag kommer att få både svackor och skador.
Istf att lyssna på dig och andra tomtar som bl.a har velat sparka Dackell, Nordan och Lauritzen och även låna ut Järnkrok så har CZ lugnt och metodiskt jobbat vidare.
Vilket verkar ha gett resultat.

Hur det hade sett ut om han följt "expertråden" härovan, vet vi inte.
Men en kvalificerad gissning ger vid handen att vi knappast hade haft 45 poäng vid det här laget.
Snarare 25.
Det vi däremot VET är hur det ser ut i dagsläget, både vad gäller spelet och tabelläget.

Kommentera

Sv: Brynäs IF-Färjestads BK 2/12-2010
70 Rodrigues: Var god och läs en gång till vad jag skrev.
Kommentera