Brynäs IF

715106 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1320246

Sv: Brynäs IF-Färjestads BK 2/12-2010
arnio: Med tanke på hur du beter dig här inne med diverse påhopp på flera skribenter så tycker jag att det känns väldigt befogat att ge tillbaka på din nivå.

SÅ med tanke på att du suttit här med ett felstavat nick i fem år så borde man väl hålla en rätt låg profil när det gäller saker man kastar ur sig till höger och vänster.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Färjestads BK 2/12-2010
GävleLasse: "Med tanke på hur du beter dig här inne med diverse påhopp på flera skribenter så tycker jag att det känns väldigt befogat att ge tillbaka på din nivå."

Alltså varför lägger du inte ned? Vad är det för påhopp du snackar om? I fallet med dig så nämde jag bara att du ville få Järnkrok utlånad och sedan brann det för dig och du hoppade på mig och började kasta skit på en mycket låg nivå med pikar om misslyckad skolgång och felstavat nick. Jag hoppar inte på folk eller kastar skit utan att det finns fog. Jag är en av de snällaste här på HS och jag är en av dem som brukar uppmana till en fin stämmning här. Ta och insup julstämmningen Lasse och bli en fin människa du också.

Jag får väl tro dig när du säger att du inte ville att Järnkrok skulle lånas ut utan att du bara ville att frågan skulle sisskuteras.
Kommentera