Brynäs IF

715128 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1320285

Sv: Brynäs IF-Färjestads BK 2/12-2010
GävleLasse: Ja, vem fan är inte glad att Järnkrok inte blev utlånad?   ;-)

Skämt åsido: har i princip full förståelse för din tankegång.
Tycker dock att han som sagt inte var tillräckligt dålig för att bli utlånad.
Dessutom har han en så pass stor potential och att han därmed tillhör den kategori av spelare som man kanske bör har lite extra tålamod med.
Jämförbart med ex Nordan och Clarke, som ju hade det trögt och samtidigt höga förväntningar på sig, innan det till sist lossnade.

Därmed inte sagt att ex en utlåning av Järnkrok hade varit felaktig ur hans egen personliga synvinkel.
Men det känns ändå som att han är en så pass stor talang som dessutom redan visat att han klarar av spelet i ES, att en utlåning inte hade utvecklat hans eget spel så mkt, utan att det isf mer hade handlat om att hålla honom igång och att ge nån annan chansen istället.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Färjestads BK 2/12-2010
Huge: Skönt att du äntligen förstått min tankegång. Att jag valde just det alternativet som "förslag" av lösning är ganska enkel.

Brynäs har fullt med centrar och det smidigaste alternativet hade varit att låna ut honom. Att sparka en center för att göra plats hade varit för dyrt helt enkelt.

Men nu är detta helt egalt. Jag tycker att i princip allt ser mycket bättre ut nu. Nordan har börjat röra på sig. Dackell har i viss mån fått upp farten och Lauritzén har visat många gånger om att hans belackare haft fel angående honom.

Det enda mysteriet som är olöst är LJ's prestationer så här långt. Är det så att han är efter rent träningsmässigt så skulle han ju prestera bra under matcherna fram tills att han inte orkade. Nu står han inte att känna igen och som jag ser det så borde man kanske ge Jonte C mer förtroende på hans bekostnad.
Kommentera