Brynäs IF

714436 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1340279

Sv: Brynäs IF-AIK 25/1-11
mattiaskarlgren: Tabellen visar som sagt hur tufft och jämnt det i realiteten varit mellan lagen redan från start.
Felet är ju att många fortfarande tycks tro att det bara är att ställa in skridskorna mot lag som SSK och AIK, eftersom man bestämt sig för att dessa lag kommer att bli slagpåsar, typ.
Och eftersom dessa "slagpåsar" nu är med i racet på allvar så stiger deras självförtroende ytterligare när man verkligen har chansen och inte alls är avsågade, ngt som "experterna" hela tiden påstått att dom förr eller senare kommer att bli.

Vi torskar trots allt på ett snöpligt turligt skitmål som tyvärr kommer i en viktig match, och inte på att vi gör en dålig match.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-AIK 25/1-11
Huge: Visst kan man se det som att man torskar matchen i det läget MEN jag tycker ändå sett till hur mycket puck och hur mycket man är i AIKs zon så ska man vinna en sådan här match. Matchen förloras inte när AIK gör 2-2. Den förloras genom att BIF är så jäkla ineffektiva.'
Hade det varit vilket annat lag som helst med dessa chanser (iaf 4-5 riktigt kvalificerade chanser) så hade det laget vunnit. Det är skillnaden mellan Brynäs och vissa andra lag.
Kommentera