Brynäs IF

714444 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1340335

Sv: Brynäs IF-AIK 25/1-11
Huge:

Oki, så man får inte svära över en spelare som gör misstag när man sitter framför TV´n eller på läkaren då heller? Får man ens tänka en negativ tanke om någon spelare utan att vara redo att vara oförskämd nog att kalla honom sopa direkt i ansiktet?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-AIK 25/1-11

 Qvarre: "Oki, så man får inte svära över en spelare  som gör misstag när man sitter framför TV´n eller på läkaren då heller? Får man ens tänka en negativ tanke om någon spelare utan att vara redo att vara oförskämd nog att kalla honom sopa direkt i ansiktet?"

Larva dig inte.
Om du inte begriper skillnaden mellan att svära lite över ett felpass eller missad tackling och det konstanta raljerandet, hånandet och förlöjligandet av det egna lagets spelare och ledare som förekommer härinne, så är det verkligen illa ställt.

Att tänka en negativ tanke eller t.o.m kalla nån för sopa i tanken är faktiskt jämförbart med att säga det direkt till personen i fråga rakt i ansiktet.
Tror inte att du eller nån annan kliver fram till nån av spelarna eller ledarna om du/ni möts på stan och vräker ur dig/er samma saker som man ideligen får höra härinne.

I mina ögon är det ingen skillnad mellan att sitta bakom en skärm på 50 mils avstånd eller stå 1 meter från samma person, när det gäller att kommunicera med varandra.
Handlar enbart om avståndet, inget annat.

Kommentera