Brynäs IF

716191 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1341661

Sv: A propósito de nada
Jajjen: 90% av kommentarerna kommer förmodligen från IP-adresser på socialförvaltningen. Problemet är nog att politikerna tycker att detta beslut är helt horribelt, men att de omöjligen kan gå in och styra upp en tjänsteman enligt lagar och opinion. Kvinnan i fråga bedriver samma kampanj mot de flesta krögarna i stan. Så Brynäs hopp, förutom högre instanser, står givetvis till att hon retar upp fel krögare från syd-östliga trakter

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
MASKEN66: Ja, herregud vilken häxa! Hon gör ju bara sitt jobb. Verkar vara en kompetent yrkesmänniska. Om Brynäs hade haft samma kompetens hade man inte haft de här problemen.

Brynäs har tyvärr gjort bort sig på massa punkter. Frågan är om det beror på ren okunnighet (att man inte har koll på lagen) eller ren arrogans.

Som om det inte vore nog med usel ordning och brist på kontroll...

Från GD.se:

"Utöver kritiken mot ordningen och bristen på kontroll under inspektionen den 26 november har Brynäs inte heller anmält personförändringar i styrelsen, även det ett krav för det bolag som innehar serveringstillstånd. Varje person i styrelsen ska granskas av den som ger tillstånd.

Men Brynäs har bytt ut folk i styrelsen flera gånger utan att meddela kommunen."

Brynäs verkar ju ha noll koll på lagen, och så vitt jag vet står inte Brynäs över lagen. Brynäs nuvarande styrelse HAR INTE serveringstillstånd, däremot hade Brynäs gamla styrelse det.

Det är ju skandalöst okunnigt och inkompetent av Brynäs. Självklart ska de inte ha tillstånd att servera alkohol.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: A propósito de nada
MASKEN66:
Vad då för kampanj, att man ska följa lagen eller? Finns väl inget i den som säger att man ska supa sig drängfull på allmän plats!? Nej, all heder åt denna kvinna som sköter sitt jobb, till skillnad från allt för många....

För mig verkar det som att du t o m uppmanar till våld mot denna hedervärda kvinna, finns det någon rättvisa så leder det till rättsliga konsekvenser...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
MASKEN66: Hon har retat upp mej. Räcker det? Jag kan mejlbomba henne. I den här kretsen finns ju många som är vassa på att dra ihop namnlistor och annan jävelskap. Ingen som nappat på det här? Massmejl till kommunen. Eller är det bara Brynäs vi ska ge oss på?
Kommentera