Brynäs IF

713258 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1352821

Sv: A propósito de nada
det är väl bra att Dackell visar känslor över att bli petad. Han vill spela och spelare som vill spela behövs! kommer han på träningen (idag?`) och ger gärnet och visar tränaren att han förtjärnar en plats tycker jag inte han gjort nått fel..

men om han däremot är sur på NC och skäller på honom för petningen så ska han givetvis bli bänkad nästa match och bli tillrättavisad..


Kahnberg är en fantastisk spelare och skulle han inte blivit skadad i Match nr.1 skulle han nog varit mer framgångsrik denna säsong.. Men han hör hemma i Götet that's it.

Brynäs bortatröjor nästa säsong hoppas jag blir Gula!! skulle vara jävligt nice=)



Lauritzen-Nordquist-Larsson
Rensfelt-Järnkrok-Silferberg
Wännström-Granström-Lagerström
Rodhin-Sundström-Sandin

Dackell slutar, Eero till finland, Kahnberg till Götet Rödin till AHL och Hansen till japan.

Sen värvar brynäs en STÄRNA spetsspelare i slutet av november på artistkontrakt som kan gå in och spelar när Larsson och Rensfelt spelare JVM.. och efter JVM lånar man ut Rohdin elr sandin så är nästa säsong klar!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
HappyX3: Så man kan alltså lämna matchen om man blir bänkad? Hur fan skulle det se ut? Man spelar som ett LAG och ingår man i laget så får man snällt vara kvar och göra det man kan för att peppa de som spelar. Att lämna, oavsett när under en match är oförlåtligt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
HappyX3: Man kan inte ha särbehandling i ett lag om man har uttalad policy att alla ska behandlas lika osv. Det finns spelare i Brynäs som antagligen hade fått sparken om de hade skitit i matchen vid petning. Om Dackell gjorde det har Brynäs ett jäkligt stort problem.
Kommentera