Brynäs IF

716793 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1361727

Sv: Calle Järnkroks egna, skriv bara inlägg rörande honom här!
Jag har inget mer konstruktivt att säga än att domarnivån är ett jävla skämt. Överfallet på Calle är i min bok,ja fan..alla böcker,ett solklart matchstraff.

Brynäs hade domaren emot sig hela matchen. Dick Axelsson skulle också haft matchstraff för sin fega knuff i ryggen på Bertilsson.


Sen hur fan Sundström kan åka ut för boarding medans Holtet går fri...vart har all logik tagit vägen i den här jävla serien ?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Calle Järnkroks egna, skriv bara inlägg rörande honom här!
Davey_22: Domarnivån är ett megaskämt. Jag har ältat det i åratal här nu och orkar inte längre. Domarna är skyddade pajaser som hela tiden silar mygg och sväljer kameler, saknar helt känsla för spelet och allt som oftast går in och avgör matcher.

Jag tycker tacklingen på Calle är ett solklart matchstraff, hur jag än vrider och vänder på det så är det antingen en charging eller tackling i ryggen. Sen ser det ju faktiskt ut så som Jajjen säger, han glider sista skären för att ställa in siktet. Nu är det FBK som drabbas, då kommer naturligtvis ingenting att hända.

Vad som är än viktigare nu är att Brynäs drar nytta av det här(om man nu kan det) och kliver in på isen i morron uppretade som galningar. Visar noll respekt för motståndare och skiter fullständigt om nån av flickorna i dansbandet blir skadad. Brynäs har inget att förlora längre, bara att ge järnet nu, på alla fronter!
Kommentera