Brynäs IF

714986 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1361871

Sv: Kvartsfinal 3 Färjestads BK - Brynäs IF-12/3-11
Huge: Är väl snarare spelarna som inte klarar av hånet isåfall, eftersom det var de (en av de) som började kasta saker på publiken.

Är väl inte särskilt konstigt att inte media ser detta då det händer när spelarna gick av isen, och TV4 antagligen har reklam och fotografer och liknande i arenan har fokus på annat håll, lr rent av har packat ihop.

Många av personerna på ståplats såg detta, och det är EN av anledningarna till att det spårade ur. Tillsammans med Brynässpelarna samt ledarnas hånskratt samt slag i plexit när de kliver av isen.

Angående Popcorn-idioten så blev han utslängd och går antagligen inte på hockey den närmaste framtiden. Mer kan jag inte säga då jag aldrig träffat mongot.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvartsfinal 3 Färjestads BK - Brynäs IF-12/3-11

 Thelemakos: "Är väl snarare spelarna som inte klarar av hånet isåfall, eftersom det var de (en av de) som började kasta saker på publiken.

Förstår isf inte vad det är som du försvarar hos er publik?
Dom hånar vårt lag och spelare under matchen via diverse tilltag och när dom sen får lite hopknycklad issotejp och några slag i plexit som tack för senast, så kan man alltså inte ta den lilla hämnden utan att försöka peta ut ögonen på våra spelare?
Hade det varit nåt allvarligare som ev kastats upp på läktaren så är jag tämligen säker på att media hade snokat upp saken och fått sina hett eftertraktade rubriker.





Kommentera

Sv: Kvartsfinal 3 Färjestads BK - Brynäs IF-12/3-11
Thelemakos: Är det konstigt om nån spelare säger nåt elakt? KLacken har ju stått i 68 minuter och skrikit både det ena och det andra.

Lite skit måste man kunna ta utan att man skall bete sig som ni gjorde.
Kommentera