Brynäs IF

714988 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1361785

Sv: Kvartsfinal 3 Färjestads BK - Brynäs IF-12/3-11

Thelemakos: " Att jubla är en sak. Men finns ingen anledning till att spelarna ska håna en hemmapublik genom att kasta saker på de, samt slå klubban i plexit precis vid spelargången. Eller hur? är som att be om problem."

Hemmapubliken (iaf de rötägg vi nu talar om) har sannolikt hånat bortalagets spelare matchen igenom men klarar alltså inte själva av att ta lite hån från bortaspelarna vid spelarutgången?
Att våra spelare oprovocerat skulle ha kastat saker på er publik håller jag för högst osannolikt, isf skulle det ha uppmärksammats inte minst av media.
Ett lysande exempel på vilken nivå många av era fans befinner sig på är väl den jätteidiot som kastade in ett popcornpaket efter att Axelsson mkt fult tacklat Bertilsson i ryggen.
Man undrar i sitt stilla sinne vad som föranledde idiotens agerande?
Han var förmodligen djävligt besviken att inte Bertilsson blev ordentligt skadad...

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvartsfinal 3 Färjestads BK - Brynäs IF-12/3-11
Huge: Är väl snarare spelarna som inte klarar av hånet isåfall, eftersom det var de (en av de) som började kasta saker på publiken.

Är väl inte särskilt konstigt att inte media ser detta då det händer när spelarna gick av isen, och TV4 antagligen har reklam och fotografer och liknande i arenan har fokus på annat håll, lr rent av har packat ihop.

Många av personerna på ståplats såg detta, och det är EN av anledningarna till att det spårade ur. Tillsammans med Brynässpelarna samt ledarnas hånskratt samt slag i plexit när de kliver av isen.

Angående Popcorn-idioten så blev han utslängd och går antagligen inte på hockey den närmaste framtiden. Mer kan jag inte säga då jag aldrig träffat mongot.
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 3 Färjestads BK - Brynäs IF-12/3-11
Huge: För en gångs skull så håller jag med dig i allt du skriver många +++
Men detta går inte att få in i fbk:ares pyggmehjärna!
En sak gjorde dom rätt igår dom som jobbar som publikvärdar/vakter och det var när dom kastade ut han som kastade in popcornpaketet!
Dom andra jävla asen vid bortastå som var på våra spelare hoppas jag inte får gå på hockey på länge eller aldrig mer!
Kommentera