Brynäs IF

715128 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1362583

Sv: Kvartsfinal 4 Brynäs IF-Färjestads BK 14/3-2011
mattiaskarlgren: Du får försvara honom. du kanske känner hans pappa?

Men bertil va anledningen till förlusten i en jämn tillställning.. Synd bara att sånna klantigheter aldrig går åt andra hållet. Men så slipper vi nog bertil nästa år.. Ska vi spela semi har vi inte råd med sånna misstag
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvartsfinal 4 Brynäs IF-Färjestads BK 14/3-2011
Gurra88:
"Men så slipper vi nog bertil nästa år.. Ska vi till semi har vi inte råd med sånna misstag"

Skulle vart spännande o sett hur det laget såg ut efter ett par säsonger med dig som coach.... ett misstag från en spelare... så åker han, oavsett om han vart matchens bästa spelare innan dess.
Intressant att se vad som hade hänt, kan man skrämma spelare till att inte slå några felpass, få felskär eller missa en solklar målchans?

Om man som i Brynäs fall tvingas spela med junisar på halva laguppställningen finns naturligtvis en viss risk att ett orutinerat/oturligt ingrepp blir avgörande.
Skulle du gilla om din fotbollscoach bad dig flyga o fara efter ett misstag?
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 4 Brynäs IF-Färjestads BK 14/3-2011
Gurra88: Vad gör man på ett hockeyforum när man har mage att såga matchseriens bästa brynäs back på grund av ett misstag? Mattias vurpa på första målet då? Mattias innan 2 mot 1 läget? De otaliga gånger sunken inte fick ut pucken ur zon? Clarkes tafatta spel framför mål vid första målet? Jonssons lika bedrövliga inlevelse som vi alltid ser?

Bertilssons misstag kanske var anledningen till att vi förslorade matchen? Bra inställning att bara försöka bli av med misstag som leder till mål, för nästa gång det blirmål beror det såklart på ett misstag av samma spelare och inte nåt av dom 25 andra misstagen som andra backar gjort.

Fan jävla skit samma gamla visa iår igen, nästa år måste vi kunna ställa ett slagkraftigare lag på isen, det håller inte. Det kommer alltid att finnas saker att skylla på men den stora anledningen är att vi inte är mer än mediokra, trots att det slits som djur.

Jag är så jävla less
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 4 Brynäs IF-Färjestads BK 14/3-2011
Gurra88: Antar att du inte direkt är lagkapten i ditt fotbollslag...
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 4 Brynäs IF-Färjestads BK 14/3-2011
Gurra88: Klart jag känner hans farsa, vet du vad han heter? Jag har inte en aning.

Varför gör inte Eero mål i PP i andra? Varför sätter inte Wännström sitt kanonläge i första? Pinsamma avslut som avgör matchen.. Listan kan göras lång!
Kommentera