Brynäs IF

713373 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1363387

Sv: Kvartsfinal 5 Färjestads BK-Brynäs IF 16/3-2011
Gurra88: Jag har så svårt att förstår hur man kan tycka att Brynäs inte hängt med FBK i den här kvartsfinalserien. En förlust på OT, en förlust när vi äger matchen och faller på ett misstag/oturlig sekvens. Vi har kämpat livet ur oss de tre senaste matcherna trots manfallet.
Ja, jag vet - man säger (fast oftast från Värmland) att vi "skyller" på skadorna. Men det är f-n en hård realitet. Vilket lag hade klarat sig med den typen av spelare vi saknar nu? Jag är säker på att vi hade haft minst 2-2 i matcher med fullt eller nästintill fullt manskap, särskilt med den spets vi har i sjukstugan.
Lite sans och reson i sågningarna av Brynäs hade varit sunt. Man jämför med AIK, avundsjuk på vi inte är dem. Säg mig, hur bra det hade gått för gnaget i kvarten om man saknat Fasth, McDonnell, Rudslätt, Bång, och Sandberg?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvartsfinal 5 Färjestads BK-Brynäs IF 16/3-2011
Hence: "Lite sans och reson i sågningarna av Brynäs hade varit sunt. Man jämför med AIK, avundsjuk på vi inte är dem. Säg mig, hur bra det hade gått för gnaget i kvarten om man saknat Fasth, McDonnell, Rudslätt, Bång, och Sandberg?"

Ja, hur hade det gått för oss om våra toppspelare LEVERERADE precis som AIK's ledande spelare gjort?
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 5 Färjestads BK-Brynäs IF 16/3-2011
Hence: Vad talar för att Brynäs hade varit bättre med fullt lag? Dackell & co har ju inte direkt rosat på marknaden de senaste slutspelen. Jag tror inte att ett "äldre" Brynäs hade gått in och kört på samma sätt.
Kommentera