Brynäs IF

713743 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1378333

Sv: Silly Season 2011/12
ni som sett sundström spela i några år, vad säger ni om honom, hittills så har jag bara läst vad proffsexperter säger och vad mora säger om honom.

Vad har han för styrkor?
Hur är hans skridskoteknik?
Mm?
Svagheter?

om ni vill får ni gärna svara inne på moras forum.

hoppas ni får en bra säsong och att Martin Johansson blir så bra som jag tror han kan bli, helt klart en av fjolårets absolut snabbaste spelare i allsvenskan.

Jag tror och hoppas att ni tar er till slutspel.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2011/12
rutger jönåker: Jag kan bara gratulera er till värvningen av Sundström. En spelare med härlig karaktär som alltid ger allt. Han har bra spelsinne och borde kunna producera skapligt på allsvensk nivå. En väldigt smart spelare. Hans skridskoåkning har inte varit tillräckligt bra för att bli producerande i elitserien vilket gjort att han har hamnat i ett defensivt fack. Han är stark i hörnen och delar gärna ut offensiva tacklingar. Han kan användas både som center och som forward, jag föredrar honom som forward faktiskt.
Sammanfattningsvis så är det bara att gratulera, ni snuvar oss på en riktig favorit som jag inte unnar annat än välgång. Jag hade verkligen hoppats att han skulle vilja stanna men jag förstår att han vill till ett lag där han kan få en större roll.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Silly Season 2011/12
rutger jönåker: Sundström är en fighter, en spelare som alltid ger allt för laget. Han har bra blick för spelet och är väldigt allround, hans skridskoåkning är kanske inte den bästa och hans offensiv kanske inte riktigt håller måttet i elitserien men han har definitivt både handlederna och blicken för spelet och i allsvenskan så kommer han säkerligen att bli en riktig profil, han har varit en av mina favoritspelare i Brynäs genom åren.
Med lite bättre tryck i skridskoåkningen så hade Sundström kunnat bli en storspelare för alla andra verktyg har han definitivt i verktygslådan.
Kommentera